FC Olt s-a impus și în revanșa cu Minerul Motru!

Marius ANGHEL 19 Feb. 2014, 15:11 Pregătiri, amicale
FC Olt s-a impus și în revanșa cu Minerul Motru!

FC Olt Slatina a continuat seria victoriilor în amicale. Divizionara secundă s-a impus, scor 2-0, cu Minerul Motru, la capătul unui joc în care tehnicianul Dan Oprescu a mizat mai mult pe jucătorii tineri, echipa de bază evoluând în ultimele 15 minute.

Pentru a le oferi un număr aproximativ egal de minute jucate, în ultimele două teste dinaintea începerii meciurilor oficiale, tehnicianul Dan Oprescu a trimis pe teren, în amicalul cu Minerul Motru, timp de 75 de minute, echipa a doua, pentru ca în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea să vină rândul jucătorilor de bază să evolueze mai mult.

Ca de fiecare dată, gorjenii nu le-au pus probleme. După un prim act încheiat la egalitate, scor 0-0, slătinenii au punctat pe tabelă în minutul 60. Mijlocașul stânga de 17 ani, Florin Ștefan a inițiat o acțiune ofensivă pe partea stângă, a trimis în careu pentru Ciobanu, care a reluat plasat, din 10 metri. Scorul a fost majorat de Dobrescu, în minutul 80, care la o fază precedentă ratase, din postura de singur cu portarul. Pavel a trimis pasa decisivă, pe linia careului mic, iar „vârful” nou-venit, Victor Dobrescu a pus latul, îndeplinind o simplă formalitate. De asemenea, mijlocașul Nicușor Bancu a mai ratat o ocazie mare, șutul său din interiorul careului trecând pe lângă bară.

FC Olt Slatina: Bugiu (min. 45 Mogoșanu) – C. Căpățână, Wallace, Marincău, Covalschi, Huțanu, Vâlcică, Cuedan, Ștefan, Ciobanu, Ivănică.
FC Olt Slatina (din minutul 75): Mogoșanu – Anghelina, Crușoveanu, Gligor, Giurcă, Pavel, Ignea, Bardu, Bancu, Ionescu, Dobrescu.

Minerul: Popescu – Trașcă, Dicu, Rada, Neacșu – Unguru, Stanciu, Speroni, Nicolov – Fărcășanu, Trifu. Au mai intrat: Iclănzan, Schinteie, Șoo, Cernica, Stoenac, Poenaru și Chirea.

FC Olt Slatina este neînvinsă în amicale, înregistrând două rezultate de egalitate și patru victorii. Seria jocurilor de verificare se va încheia, sâmbătă, în deplasare, în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, programat cu începere de la ora 11.00.

De partea cealaltă, Minerul Motru va disputa următorul amical vineri, tot acasă, pe terenul sintetic, cu CS Vișina Nouă.

Sursa: Gazeta nouă

 

Marius ANGHEL 19 Feb. 2014, 15:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă