FC Olt s-a impus în amicalul cu CSM Râmnicu Vâlcea

03 Sep. 2012, 17:39 Pregătiri, amicale
FC Olt** s-a impus în amicalul cu CSM Râmnicu Vâlcea

Divizionara secundă FC Olt Slatina a susținut, sâmbătă, ultimul amical al verii, în compania colegei de serie, CSM Râmnicu Vâlcea. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de atacantul Daniel Ene.

Sâmbătă s-a dat startul Ligii a II-a. Neavând meci oficial, ca urmare a retragerii grupării FC Timișoara, FC Olt Slatina a susținut un ultim amical în compania formației CSM Râmnicu Vâlcea. Gruparea aflată sub comanda lui Dan Oprescu s-a impus, la limită, scor 1-0, golul victoriei fiind marcat de atacantul Daniel Ene, în minutul 58, la doar câteva minute de la intrarea pe teren. Față de partida din Cupă cu FC Caracal, au existat schimbări multe în unsprezecele de start.

„Unsprezecele niciodată nu va fi bătut în cuie”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a declarat că în formula de start pot apărea modificări de la un joc la altul.

„A fost un meci cu bune și rele, în care unii jucători au reușit să facă ce trebuie, alții mai puțin, dar încă mai avem mult de lucru. Cum am mai spus și cu alte ocazii, toți jucătorii vor juca și trebuie să fie pregătiți, cu atât mai mult cu cât ești nemulțumit de unii și trebuie să dai șansa celorlalți. Unsprezecele nu va fi niciodată bătut în cuie, cine se antrenează bine și joacă va intra în teren”, a declarat Oprescu.

FC Olt Slatina intră în luptă etapa viitoare. Divizionara secundă va întâlni, în deplasare, formația ce în sezonul trecut a evoluat în Liga I, Voința Sibiu.

FC Olt: Bordea, Giurcă, Crușoveanu, Cosic, Bancu, Polgar (Sălăjan 70), Săndulescu, Crăciun (Vigariu 60), Pribac (Velcovici 40), Vâlcică (Quist 30), Marin (Ene 55).

Vigariu a evoluat în amicalul cu Vâlcea

În ultimul test al verii, susținut cu CSM Râmnicu Vâlcea, antrenorul grupării FC Olt Slatina l-a trimis pe teren pe Alin Vigariu.

Fotbalistul de 32 de ani ar putea reprezenta soluția pe mai multe posturi, Vigariu fiind jucător polivalent. În amicalul cu formația vâlceană, acesta a fost utilizat de Dan Oprescu pe postul de mijlocaș dreapta.

„Vigariu a avut un program special de pregătire, pe care l-a respectat. El este jucătorul grupării FC Olt Slatina”, a declarat președintele celor de la FC Olt Slatina, Gheorghe Constantin.

Alin Vigariu a mai trecut, în decursul carierei, pe la Universitatea Craiova, Rocar București, Gloria Buzău sau Gaz Metan Severin.

Sursa: Gazeta Nouă

03 Sep. 2012, 17:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă