FC Olt s-a impus fără probleme în amicalul cu Brebeni!

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 12:23 Pregătiri, amicale
FC Olt s-a impus fără probleme** în amicalul cu Brebeni!

FC Olt Slatina a susținut, sâmbătă, pe terenul formației de Liga a IV-a Internațional Brebeni, primul amical al iernii. Slătinenii s-au impus cu scorul de 2-0, golurile fiind marcate, spre finalul partidei, de Crăciun (min. 80) și Buciuman (min. 90).

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu,  a utilizat formule de start diferite în cele două reprize de joc. Tehnicianul a trimis pe teren mai mulți juniori, care se pregătesc de câteva zile cu divizionara secundă. Meciul a avut un ritm bun, cu intrări dure, în ciuda statutului de amical. Starea terenului a adus un joc de luptă, cu puține ocazii în prima repriză, formația din Liga a IV-a Internațional Brebeni ridicându-se la nivelul adversarului. Slătinenii au marcat golurile victoriei spre finalul întâlnirii.

Crăciun a deschis scorul cu un șut din interiorul careului, după o centrare primită, de pe flancul stâng, de la Cuedan. Avantajul a fost majorat de nou-venitul George Buciuman, în ultimele minute de joc. După o pasă în adâncime a lui Vîlcică, mingea a ajuns pe dreapta la Crăciun, a cărui centrare în fața porții a fost reluată în plasă de Buciuman. Tehnicianul Dan Oprescu nu a folosit câțiva jucători în amicalul cu Internațional Brebeni. Crușoveanu, Bîră, Pribac și Andrei David susținând, în ziua meciului de pregătire, antrenament.

FC Olt (prima repriză): Bordea (Bugiu min. 30), Giurcă (min. 25 Anghelina), Șerban, Irimescu, Dima, Polgar, Vlad Șerban, Ilinca, Popa, Ene (min. 25 Sălăjan), Marin.
FC Olt (a doua repriză): Bugiu (Perșinaru min. 60), Anghelina (Bancu min. 60), Chircan, Cosic, Cuedan, Vîlcică, Quist, Alexie, Stana, Stancu (min. 60 Crăciun) Sălăjan (min. 60 Buciuman).

Internațional Brebeni: Stanciu, Filimon, Călin, Mantea, Mihai, Amza, Ioniță, Cârstea, Vili, Iordache, Mierlăcioiu. Au mai jucat: Mitrache, Ene și Dumitra.

Oprescu a testat șase juniori

În primul amical al iernii, susținut cu Internațional Brebeni, tehnicianul divizionarei secunde, Dan Oprescu, a urmărit la lucru șase juniori noi. Vlad Șerban, Gabriel Ilinca, Alexie, Stana, Stancu, și Dani Popa au fost cei șase jucători sub 21 de ani ce s-au alăturat în aceste zile lotului divizionarei secunde. Slătineanul Dani Popa, ce evoluează mijlocaș dreapta, a evoluat în ultima perioadă pentru Farul Constanța.

Antrenorul divizionarei secunde, Dan Oprescu, a declarat, după meci, că cei șase juniori se vor pregăti în continuare cu FC Olt. „În acest meci am avut foarte mulți juniori pe care am dorit să-i urmărim, rămân în continuare în atenția noastră, vreau să-i văd și în meciurile următoare”, a precizat Oprescu.

FC Olt Slatina are în lot foarte mulți jucători sub 21 de ani, printre aceștia numărându-se Bancu, Crăciun, Chircan, Bîră, Anghelina, Ene, Cuedan, Vîlcică, Sălăjan, Perșinaru și  Andrei David. Mulți dintre aceștia termină junioratul la finalul stagiunii.

Vlad: „A fost un test util pentru jucătorii mei”

Antrenorul formației Internațional Brebeni, Constantin Vlad, s-a arătat mulțumit de angajamentul în joc al elevilor săi în amicalul susținut în compania divizionarei secunde FC Olt Slatina.

Situată pe locul patru în clasamentul Ligii a IV-a, formația de județ a încheiat prima repriză la egalitate, scor 0-0, însă în cele din urmă a cedat, pierzând cu 2-0. Internațional Brebeni este câștigătoarea fazei județene a Cupei României, având în componență câțiva jucători ce au evoluat în eșaloanele superioare.

„A fost un test util pentru jucătorii mei, am întâlnit o echipă care evoluează la un nivel superior, ne-am dorit să facem față jocului, cu mai multă atenție puteam obține un rezultat mai bun. Ne-au lispit câțiva jucători, pentru că mulți dintre ei lucrează”, a precizat antrenorul ce a antrenat în urmă cu câțiva ani de zile formația Alro Slatina, Constantin Vlad.

Sursa: Gazeta nouă

 

Marius ANGHEL 04 Feb. 2013, 12:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă