FC Olt, remiză albă cu FC Caransebeș

01 Mar. 2012, 10:51 Pregătiri, amicale
FC Olt,** remiză albă cu FC Caransebeș

FC Olt Slatina a încheiat la egalitate, scor 0-0, amicalul susținut în compania formației din eșalonul al treilea, CS Autocatania Caransebeș, pe terenul sintetic de la Bradu. Jocul a fost unul de luptă, fără prea multe ocazii importante de poartă.

FC Olt Slatina a susținut penultimul meci de verificare până la startul returului de campionat în compania formației de Liga a III-a ce activează în seria a V-a, CS Caransebeș. Jocul a fost unul de angajament, bazat pe contre. Cea mai mare ocazie a primei reprize a aparținut celor de la Caransebeș, care, în urma unei greșeli a fundașului Adi Lengyel, a beneficiat de un penalty executat de Bârsan, însă goalkeeper-ul Alex Bugiu a reținut.

Alb-vișiniii au avut o bună oportunitate de a marca, printr-o lovitură liberă executată bine de Andrei David, însă balonul deviat în învălmășeală a fost scos in extremis de portarul formației adverse. În repriza secundă, FC Olt Slatina s-a aflat mai tot timpul în jumătatea de teren a adversarilor, creând pericol. Adi Lengyel a trecut de câteva ori pe lângă gol, în urma unor lovituri de la colț, însă reluările sale cu capul nu au găsit spațiul porții, partida închiendu-se cu un scor alb.

„S-a jucat ca într-un meci oficial”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a declarat în mare parte mulțumit de evoluția jucătorilor săi. Principalul grupării alb-vișinii a rulat aproape tot lotul aflat la dispoziție.

„Meciul a avut ritm, agresivitate, răutate, s-a jucat ca într-un meci oficial, chiar dacă a fost lipsit de reușite tehnice. Ceea ce ne-am propus în mare am reușit, cu excepția a două greșeli personale care au dus la crearea fazelor adversarilor”, a precizat Dan Oprescu la finalul întâlnirii.

FC Olt: Bugiu, Bogdanovici, Lengyel, Crușoveanu, Bancu, Chiriță, Pavel, Polgar, Melcea, David, Burcea. Au mai evoluat: Vâlcică, Dragalina, Corneanu, Giurcă, Huțanu.

Sursa: Gazeta Nouă

01 Mar. 2012, 10:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă