FC Olt, prima care a sunat adunarea! Oprescu are doi noi jucători sub comandă

Marius ANGHEL 06 Jan. 2014, 13:40 Pregătiri, amicale

FC Olt Slatina a dat startul pregătirilor în vederea abordării stagiunii de primăvară. Tehnicianul Dan Oprescu a avut la dispoziție, la primul antrenament din noul an, 29 de jucători, dintre care șapte juniori ai clubului.

Lotul divizionarei secunde slătinene s-a reunit, luni, la baza sportivă „Metalurgistul”. De la primul antrenament au lipsit jucătorii de culoare Cristopher Quist și Christian NKongue, care de sărbători au plecat în țările natale. Cei doi au rezervate biletele de întoarcere pe 15 ianuarie.

La prima sedință tehnică au fost prezenți și doi jucători noi. Este vorba despre fundașul dreapa Daniel Bogdanovici, jucător ce a mai evoluat sub comanda lui Dan Oprescu, și atacantul Victor Dobrescu. „Vârful” de 24 de ani s-a despărțit în această iarnă de gruparea din eșalonul al treilea, FC Zalău. Atacantul are numeroase selecții la reprezentativa U19 a României, în acea perioadă aflându-se în lotul celor de la AC Torino.

Lot: Anghelina, Bancu, Bogdanovici, Bugiu, Cosmin Căpățînă, Ciobanu, Crușoveanu, Cuedan, Dobrescu, Drăghici, Ene, Ghiță, Giurcă, Gligor, Huțanu, Ignea, Ion Marius (accidentat), Ivănică, Marincău, Mogoșanu, Pavel, Siminic, Vîlcică, Quist, N Kongue.
Juniori: Mihai Căpățînă, Covalschi, Perșinaru, Prisăceanu, Șcheau, Ștefan, Gherghe.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 06 Jan. 2014, 13:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă