FC Olt își stabilește primul „11” după amicalul cu Damila

Marius ANGHEL 14 Mar. 2013, 12:55 Pregătiri, amicale
FC Olt își stabilește primul

FC Olt Slatina susține, în acest weekend, ultimul test înaintea debutului în retur. Gruparea pregătită de Dan Oprescu primește vizita unei alte colege de serie, Damila Măciuca.

FC Olt Slatina nu va evolua în campionat nici în acest weekend. Divizionara secundă are programat un meci amical în compania unei alte formații din serie, Damila Măciuca, pregătită de slătineanul Claudiu Niculescu. Iubitorii fotbalului vor avea ocazia să-i vadă la lucru pe slătineni înaintea debutului în stagiunea de primăvară, jocul urmând a se disputa pe terenul de la Piatra-Olt.

„A plouat în ultimele zile și vom juca la Piatra-Olt pentru a proteja terenul de pe stadionul 1 Mai”, a precizat președintele celor de la FC Olt Slatina, Gheorghiță Geolgău.

Test edificator pentru stabilirea unsprezecelui de start

Dat fiind faptul că este ultimul meci de verificare înaintea debutului în retur, tehnicianul divizionarei secunde, Dan Oprescu, va aborda jocul cu un posibil unsprezece de start pe care îl va utiliza în confruntarea cu FC Maramureș. Meciul cu băimărenii este extrem de important, cele trei puncte puse în joc fiind prețioase în economia clasamentului. Tehnicianul grupării slătinene nu va putea conta în amicalul cu Damila Măciuca pe fundașul central Paul Irimescu, care se pregătește separat după entorsa la genunchi suferită într-unul dintre amicalele iernii. De asemenea, prezența mijlocașului la închidere Eugen Rioșanu este incertă, tot din cauza unor probleme medicale.

Meciul amical FC Olt Slatina-Damila Măciuca se va disputa sâmbătă, 16 martie, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul din Piatra-Olt.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 14 Mar. 2013, 12:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă