FC Olt, eșec usturător cu Fortuna Brazi!

Marius ANGHEL 27 Oct. 2012, 10:35 Pregătiri, amicale
FC Olt,** eșec usturător cu Fortuna Brazi!

Neavând meci oficial în runda actuală, FC Olt Slatina a susținut un meci de pregătire, la Albota, în compania formației din eșalonul al treilea, Fortuna Brazi. Gruparea aflată sub comanda lui Corneliu Papură a pierdut la scor, înclinându-se cu 2-5.

Tehnicianul grupării slătinene a început amicalul cu o formulă de start în care s-au regăsit jucătorii care au evoluat mai puțin, însă pe parcurs a rulat întreg lotul aflat la dispoziție. Pentru FC Olt Slatina au marcat Anghelina și Cosic. Antrenorul Corneliu Papură s-a arătat dezamăgit de eșecul suferit.

„A fost un test în care am vrut să dau șansa jucătorilor care nu au jucat deloc, pentru a mă edifica asupra potențialului lor. M-am lămurit repede, mulți dintre ei nu s-au ridicat la nivelul adversarului, care a fost de nivel inferior. Este o înfrângere drastică, cei care nu prea au jucat nu s-au implicat, iar ceilalți au tratat de sus adversarul. La Damila altfel vor sta datele problemei, este bine că am văzut pe ce jucători mă pot baza. Avem timp să pregătim jocul, dar trebuie să aibă mai multă încredere în ei”, a declarat Corneliu Papură.

FC Olt Slatina: Bugiu, Vigariu, Irimescu, Crușoveanu, Giurcă, Cuedan, Crăciun, Vâlcică, David, Marin, Sălajan. Pe parcurs au intrat și ceilalți componenți ai lotului.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 27 Oct. 2012, 10:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă