FC Olt a stricat sărbătoarea de la Măciuca

În amicalul susținut vineri la Măciuca, cu prilejul zilei localității, CSM Râmnicu Vâlcea a pierdut, scor 2-3, cu colega de serie, FC Olt.

Ca în fiecare an, de ziua comunei Măciuca, frații Dan și Laurențiu Nițu au adus echipa pe care o sponsorizează să dispute un amical în localitatea unde și-a început drumul sub denumirea de Damila. Slatina a stricat însă sărbătoarea, după ce s-a impus cu 3-2 în testul cu CSM. Astfel, vâlcenii au continua seria nefastă începută în cantonamentul de la Brașov.

CSM a deschis scorul prin Câju, după o acțiune inițiată de Neagu. FC Olt a replicat și a egalat dintr-un penalty transformat de Verdeș. După 1-1 la pauză, Slatina s-a desprins în partea secundă, prin reușitele lui Dobricean și Curtuiuș. Fundașul vâlcenilor, Izvoranu a fost eliminat după un fault în postură de ultim apărător, dar s-a permis înlocuirea sa. Camerunezul NKongue a redus din handicap și astfel FC Olt a terminat învingătoare, scor 3-2.

„Am pierdut, dar a fost un meci frumos care cred că le-a plăcut spectatorilor. A fost numai un meci amical, altfel vor sta lucrurile în campionat”, a spus pe siteul clubului, șeful CSM-ului, senatorul Dan Nițu.

„Încă un amical în care încercăm să legăm relațiile de joc. Ținând cont că acum două zile am mai avut un meci, dar și de temperaturile ridicate, sunt destul de mulțumit”, a declarat și antrenorul învingătorilor, Dan Oprescu.

CSM: D. Popescu – Deaconescu, Izvoranu, I. Stoica, Briceag – Stana, Vl. Munteanu II, Câju – Neagu, Codin, Ov. Mihai. Au mai jucat: Fejer, Samson, NKongue, D. Dumitrașcu, Adi Popa și Geantă.

FC Olt: Kirev – Bogdanovici, Gligor, Fîșie, Covalschi, Mihăescu, Ignea, Ștefan, Leucuța, Dobricean, Verdeș. Au mai jucat Giurcă, Morariu, Pavel, Blănaru, Căpățînă, Curtuiuș, Bălșanu, Gherghe, Șcheau, Perșinaru.

Miercuri, cele două echipe se vor înfrunta din nou, pe terenul de la Slatina

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: csmrmvl.ro

Pe aceeași temă