FC Olt a remizat în Trivale cu SCM Argeș!

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 00:49 Pregătiri, amicale

Divizionara secundă slătineană a încheiat cu o remiză, scor 1-1, primul test al iernii susținut în compania formației angrenate în lupta pentru promovare în eșalonul secund, SCM Pitești.

FC Olt Slatina a încheiat la egalitate meciul de pregătire disputat în „Trivale”, în compania liderului seriei a VI-a a Ligii a III-a, SCM Pitești. Tehnicianul divizionarei secunde slătinene, Dan Oprescu, a utilizat formule de start diferite în cele două reprize, rulând astfel întreg lotul de jucători.

Slătinenii au încasat golul foarte ușor în prima repriză, la un corner executat în careu și transformat de Panait, iar mijlocașul Mihai Căpățînă a punctat pe tabelă cu o reluare din apropiere abia în a doua repriză, în urma unei centrări a lui Anghelina.

Divizionara secundă slătineană și-a creat multe ocazii de a marca, ratate însă de Dobrescu, Claudiu Ionescu, Bancu și Ivănică, inclusiv din postura de singur cu portarul. Atacantul nou-venit, Victor Dobrescu, a avut un gol anulat, în prima repriză, pe motiv de ofsaid.

Quist, Cuedan și Siminic n-au făcut deplasarea la Pitești

Pe lângă atacantul Octavian Drăghici, care se confruntă cu o problemă medicală mai serioasă, nu au făcut deplasarea, la Pitești, fundașul stânga Gabriel Siminic și mijlocașul Flavius Cuedan. Cei doi au urmat un program special de pregătire la baza sportivă „Metalurgistul”.

De asemenea, mijlocașul la închidere Cristopher Quist a acuzat dureri la tendoane, fiind lăsat în afara lotului pentru amicalul disputat, luni, cu SCM Pitești. Gabriel Siminic și Flavius Cuedan ar putea intra, începând de săptămâna viitoare, în programul normal de pregătire al echipei.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

„Nu sunt foarte mulțumit de cum ne-am mișcat, terenul a fost înghețat, cu porțiuni multe de gheață, dar astea sunt condițiile”, a precizat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, imediat după joc.

„Un prim meci de pregătire cu un adversar redutabil, superior nouă la momentul actual. Jucătorii au avut o atitudine foarte bună, sunt mulțumit de ce au arătat astăzi, cred că suntem pe un drum bun. Am deja 33 de ședințe de pregătire și mai am în față câteva săptămâni și cred că la ora debutului o să arătăm așa cum trebuie să arate o pretendentă la promovare. Mai aștept un fundaș central care în acest moment se află în pregătire cu o echipă de liga întâi iar în eventualitatea că nu va rămâne acolo sper să îl pot înregimenta pentru a exista o concurență pe toate posturile.”, a spus după joc Valentin Sinescu, antrenorul piteștenilor.

SCM Argeșul (repriza I): Geantă – B. Stancu, Avramescu, Miulescu, Baicu – Albu, Tameș, Mitra, Panait, A. David – Dulcea
SCM Argeșul (repriza a II-a): Vlăsceanu – Drăgan, Bărbulescu, B. Stancu (Avramescu), Dumitrache – Dulcea, Călin, M.Stancu, Neagu, Florea (Voicu) – Nilă

FC Olt (prima repriză): Bugiu, Cosmin Căpățînă, Crușoveanu, Gligor, Covalschi, Pavel, Ignea, Bardu, Claudiu Ionescu, Bancu, Dobrescu.
FC Olt (repriza a II-a): Mogoșanu, Anghelina, Wallace da Silva, Marincău, Giurcă, Mihai Căpățînă, Vâlcică, Huțanu, Ciobanu, Ștefan, Ivănică.

FC Olt Slatina continuă, sâmbătă, seria meciurilor amicale. Gruparea pregătită de Dan Oprescu va întâlni, în deplasare, colega de serie, CS Mioveni. Meciul se va disputa tot pe teren sintetic, având în vedere condițiile în urma ninsorilor căzute.

Următorul meci al grupării din Trivale va fi sâmbătă, în deplasare cu Metaloglobus București.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 06 Feb. 2014, 00:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă