FC Olt a remizat fără gol cu SCM Argeșul Pitești!

Marius ANGHEL 11 Feb. 2013, 12:45 Pregătiri, amicale
FC Olt a remizat fără gol** cu SCM Argeșul Pitești!

 Divizionara secundă FC Olt Slatina a remizat, scor 0-0, în amicalul susținut în compania formației din eșalonul al treilea SCM Pitești. Tehnicianul Dan Oprescu a rulat întreg lotul aflat la dispoziție.

FC Olt Slatina a continuat, sâmbătă, seria jocurilor de pregătire înaintea returului stagiunii. Gruparea pregătită de Dan Oprescu a întâlnit, în cel de-al doilea amical al iernii, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Nicolae Dobrin, formația din eșalonul al treilea SCM Pitești. Întâlnirea s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, la capătul unui meci cu puține ocazii. În prima repriză, Crăciun a avut oportunitatea de a puncta pe tabelă, însă devierea cu capul din careu, în urma unei centrări de pe flancul stâng, s-a dus pe lângă poartă. Polgar a mai avut o execuție puternică din marginea careului, însă șutul nu a găsit spațiul porții. Piteștenii au fost și ei aproape de gol, însă Bordea a fost la post, reușind să scoată în bară un șut din 10 metri. În repriza a doua, slătinenii au fost mai periculoși, dar nu au reușit să puncteze pe tabela de marcaj. Sălăjan a trimis cu capul puțin pe lângă poartă, după un corner executat de Anghelina. Oportunități bune a mai avut atacantul Daniel Ene, însă fără finalitate pe tabela de marcaj. Tehnicianul Dan Oprescu a utilizat două formule de start diferite, rulând întreg lotul de jucători.

Oprescu: „Nu sunt mulțumit”

Antrenorul grupării oltene s-a arătat nemulțumit după amicalul cu formația din eșalonul al treilea SCM Pitești, încheiat cu o remiză albă. Tehnicianul divizionarei secunde a declarat că unii dintre elevii săi nu au respectat cerințele pe care le-a avut pentru acel joc de pregătire.

„Nu sunt mulțumit, unii dintre ei nu au respectat tema jocului, iar în meciuile care urmează unii nu vor mai juca”, a precizat Dan Oprescu.

FC Olt Slatina susține, marți, un nou meci de pregătire, de data aceasta în compania colegei de serie FC Argeș. Partida se va disputa, în deplasare, pe terenul sintetic din „Trivale”.

FC Olt (prima repriză): Bordea (min. 30 Bugiu), Dima, Irimescu, Șerban, Giurcă, Polgar, Rioșanu, Crăciun, Andrei David, Bancu, Marin (min. 35 Popa).
FC Olt (repriza a doua): Bugiu (min. 60 Perșinaru), Anghelina, Cosic, Chircan, Crușoveanu, Quist, Vîlcică, Pribac, Cuedan (min. 75 Ilinca), Ene, Sălăjan (min. 80 Bâră).

SCM Pitești: Vlăsceanu, Hapaină, Stănescu, Avramescu, Pâslaru, Enache, Diță, Neagu, Beuran, Stan, Nilă. Au mai jucat: Mușat, Baicu, Rădescu, Bărbulescu.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 11 Feb. 2013, 12:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă