FC Olt a pierdut cu FCM Pitești! Oprescu: „Toată echipa va fi penalizată”

15 Feb. 2012, 15:31 Pregătiri, amicale
FC Olt a pierdut cu FCM Pitești!** Oprescu:

FC Olt Slatina a susținut, miercuri, primul amical după revenirea din cantonamentul de la Poiana Brașov, în compania formației FCM Pitești. Alb-vișiniii au pierdut cu scorul de 0-1, eșec care va atrage măsuri drastice.

Divizonara secundă FC Olt Slatina a pierdut, scor 0-1, amicalul disputat în compania formației din Liga a IV-a, FCM Pitești. Meciul de pregătire s-a disputat pe terenul sintetic de la Bradu. Antrenorul Dan Oprescu a rulat întreg lotul aflat la dispoziție, golul fiind încasat în repriza secundă. Eșecul se va solda cu sancțiuni dure în rândul jucătorilor, antrenorul Dan Oprescu declarând cu întreaga echipă va fi penalizată financiar. Mai mult decât atât, „principalul” grupării alb-vișinii a precizat că nu este exclus ca unii jucători să părăsească lotul, în situația în care în meciurile următoare nu vor convinge.

„Cu siguranță vor mai fi jucători care vor mai pleca”

Lotul grupării FC Olt Slatina a revenit luni seara din stagiul pregătirii centralizate de la Poiana Brașov. Întrebat dacă oboseala în rândul jucătorilor poate sta la baza eșecului, antrenorul celor de la FC Olt, Dan Oprescu, a rămas la fel de ferm.

„Nu există nicio scuză! Când joci cu Liga a IV-a, trebuie să bați la orice oră, dar la unii se vede că sunt ei de liga a IV-a. Toată echipa va fi penalizată. Cu siguranță vor mai fi jucători care vor pleca. Dacă până acum le-am dat șansa tuturor să joace, de la meciul de sâmbătă nu va mai fi așa. Cei care nu se vor impune vor pleca. Singurul jucător care a jucat ce trebuie a fost Chiriță. Terenul a fost deszăpezit, dar înghețat, însă repet nu există nicio scuză”, a declarat Oprescu.

FC Olt Slatina va continua, sâmbătă, seria amicalelor programate în această perioadă cu un joc în care va avea ca adversar colega de serie, FC Argeș.

Sursa: Gazeta Nouă

15 Feb. 2012, 15:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă