FC Olt a făcut instrucție cu „minerii”: 4-0!

Marius ANGHEL 11 Feb. 2014, 17:07 Pregătiri, amicale
FC Olt a făcut instrucție cu

FC Olt Slatina s-a impus cu scorul de 4-0 în amicalul susținut, în deplasare, pe terenul sintetic al colegei de serie, Minerul Motru. Golurile au fost marcate de Claudiu Ionescu, Vîlcică, Ciobanu și Ivănică.

După remizele înregistrate în primele două amicale, în jocul de verificare susținut pe terenul celor de la Minerul Motru, slătinenii au bifat prima victorie. Nou-venitul, Claudiu Ionescu a deschis scorul la jumătatea primei reprize. Scăpat pe contraatac, mijlocașul ofensiv a driblat portarul și a trimis în poarta goală. Dobrescu, Bardu și Bancu au ratat alte câteva ocazii, primul act încheindu-se cu scorul de 1-0.

Antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu, a efectuat o seriei de schimbări la pauză, iar din minutul 60 a trimis în teren jucătorii tineri ai clubului. Golul al doilea a fost marcat de Vâlcică, care a recuperat un balon în jumătatea adversă, punctând cu un șut puternic de la 30 de metri. Ciobanu a dus scorul la 3-0, în urma unui contraatac. Atacantul Dănuț Ivănică, care a mai avut o bară, a închis tabela. Minerul Motru nu a avut nicio ocazie periculoasă în amicalul cu slătinenii.

Cele două formații se vor întâlni, în meci oficial, la sfârșitul lunii martie. În tur, slătinenii s-au impus fără probleme, însă, primul gol a venit târziu, după ce formația gorjeană s-a apărat pe două linii, în încercarea de a scoate un rezultat pozitiv.

Divizionara secundă slătineană va continua, miercuri, seria amicalelor iernii, cu un joc în compania formației FCM Târgoviște. De partea cealaltă, „minerii” vor juca sâmbătă, pe teren propriu, cu FC Universitatea Craiova.

FC Olt: Mogoșanu (45 Bugiu), Anghelina, Crușoveanu (45 Wallace) Gligor, Giurcă, Pavel (45 Vîlcică), Ignea, Bardu (45 Huțanu), Bancu, Ionescu, Dobrescu. În minutul 60 au mai intrat: Marincău, Covalschi, Ciobanu, Șcheau, Florin Ștefan și C. Căpățînă.

Minerul: D. Popescu – Trașcă,  Dicu, Rada, C. Laurențiu – Fărcășanu, Șoo, Stanciu, Speroni – Trifu, Stoenac. Au mai intrat: Grecu – Ecobici, Iclănzan, Hanu, Unguru, Stănescu, R. Cernica și Chirea, primii doi aduși în probe de la  ACSMV Craiova, respectiv Pandurii II. Accidentați, Nicoloff, Nueleanu și M. Laurențiu nu au evoluat.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 11 Feb. 2014, 17:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă