FC Olt a debutat în amicale cu un egal împotriva unei echipe de amatori

12 Jul. 2012, 20:02 Pregătiri, amicale
FC Olt a debutat în amicale** cu un egal împotriva unei echipe de amatori

FC Olt Slatina a remizat, scor 0-0, în amicalul susținut în compania echipei societății Pirelli. Antrenorul Dan Oprescu a trimis în teren, în mare parte, juniorii, dar și fotbaliști cu pretenții precum Goge, Corcoveanu și Jianu, sosiți în această vară.

După ce luni a avut loc reunirea, FC Olt Slatina a susținut, miercuri, primul amical al verii. Divizionara secundă a întâlnit o echipă de amatori formată din jucători care evoluează în ligile inferioare, angajați ai societății Pirelli.

În ciuda adversarului modest, amicalul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Antrenorul Dan Oprescu a dorit să vadă la lucru juniorii, dar și o parte dintre jucătorii sosiți în această vară. FC Olt Slatina a început jocul în poartă cu Mecea, jucători de câmp: Petrescu, Chircan, Giurcă, Anghelina, Corcoveanu, Vîlcică, Cuedan, Badea, Matei, Jianu. După pauză au mai intrat Bugiu, Bâră, Bancu, Andrei David și Goge.

Dominare sterilă, scor în consecință

Chiar dacă au inițiat acțiuni ofensive, finalizarea a lăsat de dorit. Cuedan a avut o bară, în urma unui șut puternic, din apropierea careului, expediat la vinclu. Badea și Bancu au purtat câteva acțiuni individuale frumoase, dar centrările lor nu au fost fructificate, scorul rămânând neschimbat. Jucători cu pretenții la nivelul eșaloanelor superioare, Corcoveanu, Goge și Jianu nu au reușit să facă diferența, amicalul încheindu-se cu o remiză albă.

FC Olt Slatina va susține, sâmbătă, un meci de verificare în compania formației nou-promovate în eșalonul al treilea, CS Apă Craiova.

După efectuarea stagiului pregătirii centralizate, gruparea pregătită de Dan Oprescu are programate meciuri în compania divizionarelor secunde CSM Râmnicu Vâlcea, Damila Măciuca, FC Argeș, Chindia Târgoviște și CS Mioveni sau Voința Sibiu.

Oprescu: „Mă așteptam la mai mult din partea lor”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, spera la o evoluție mult mai convingătoare din partea tinerilor jucători ce au evoluat în primul amical al verii, încheiat cu o remiză. Principalul a trimis pe teren juniorii pentru a se edifica asupra potențialului pe care îl au.

În primul meci amical al verii, antrenorul Dan Oprescu a urmărit la lucru juniorii, dar și câțiva jucători nou-veniți. Tehnicianul s-a arătat nemulțumit, echipa terminând la egalitate, scor 0-0, partida de verificare susținută în fața unor amatori.

„Nu poți fi mulțumit după trei zile de antrenament, ținând cont de modul în care s-a desfășurat, dar am încercat să văd jucătorii care îi cunosc mai puțin, să vedem ce potențial au tinerii pe care îi avem, care pot face pasul spre Liga a II-a. Nu aș putea evidenția pe nimeni după acest joc, mă așteptam la mai mult din partea lor”, a declarat Dan Oprescu la finalul amicalului.

„Valoarea jucătorilor la Divizia B este supraestimată”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina se aștepta la o evoluție mai bună, în special din partea celor care au activat în eșaloanele superioare. Dan Oprescu este de părere că în multe cazuri, valoarea unor jucători este supraestimată.

„Nu vreau să-i subestimez sau să-i jignesc pe adversari, dar dacă te numești jucător de fotbal la Divizia B, trebuie să fie o diferență de valoare, chiar dacă vii din vacanță și ești nepregătit. Pe de altă parte, revenind la ceea ce spuneam și altă dată, dacă nu ești pregătit fizic, degeaba, nu poți să bați pe nimeni. Adevărul este că valoarea jucătorilor la Divizia B este puțin supraestimată, trebuie să fim realiști. În amicalul de sâmbătă mai sunt jucători de care vreau să mă conving, o să vedem ce formula voi folosi. Până la plecarea în cantonament vom definitiva lotul”
, a mai precizat antrenorul celor de la FC Olt Slatina.

Sursa: Gazeta Nouă

12 Jul. 2012, 20:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă