FC Olt a câștigat și returul amical cu FC Argeș

20 Aug. 2012, 14:12 Pregătiri, amicale
FC Olt a câștigat și returul amical** cu FC Argeș

FC Olt Slatina a continuat seria rezultatelor pozitive în amicalele verii. Gruparea pregătită de Dan Oprescu s-a impus, sâmbătă, pe stadionul din Piatra-Olt, în fața formației FC Argeș, scor 2-0.

Divizionara secundă FC Olt Slatina s-a impus și în manșa retur a amicalului cu FC Argeș. După victoria cu 2-1 din „Trivale”, gruparea pregătită de Dan Oprescu a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-0 formația alb-violetă. Slătinenii au făcut o primă repriză bună, ținându-și adversarul sub presiune. Quist a deschis scorul cu un șut puternic de la 16 metri, în urma unei lovituri de colț executată de Velcovici (min. 9). Atacantul Alex Marin a fost din nou aproape de gol, însă lovitura de cap din apropiere a fost scoasă de sub transversală de portarul Vreme. Velcovici și Quist au mai ratat două ocazii importante. În actul secund, argeșenii au intrat mai bine în joc. Briceag ar fi putut aduce egalarea, însă reluarea din trei metri nu a găsit spațiul porții (min. 60), iar Iancu a mai avut o bară. FC Olt Slatina a majorat scorul prin Polgar. Mijlocașul a recuperat o minge în marginea careului, a driblat portarul și a trimis în poarta goală (min. 85).

Divizionara secundă este neînvinsă în cele nouă meciuri amicale susținute înaintea startului sezonului. Gruparea pregătită de Oprescu a înregistrat șase victorii și trei remize, având 13 goluri marcate și doar trei primite. Miercuri, FC Olt Slatina întâlnește, în deplasare, Chindia Târgoviște.

FC Olt: Bordea, Giurcă, Cosic, Irimescu, Bancu, Quist, Săndulescu, Pribac (min. 51 Crăciun), Andrei David (min. 70 Vâlcică), Velcovici, Marin.
FC Olt (din minutul 75): Bugiu, Dima, Șerban, Crușoveanu, Cuedan, Roșca, Polgar, Crăciun, Vâlcică, Corcoveanu, Ene.

FC Argeș: Vreme, Voicu, Negoiță, Botea, Negrea, Ionuț Nicolae, Cârstoiu, Negruț, Briceag, Dulcea, Stancu. Pe parcursul reprizei a doua, antrenorul grupării argeșene a efectuat mai multe schimbări.

Sursa: Gazeta Nouă

20 Aug. 2012, 14:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă