FC Olt a câștigat și meciul revanșă acordat Minerului

Marius ANGHEL 21 Aug. 2013, 13:26 Pregătiri, amicale
FC Olt a câștigat și meciul revanșă** acordat Minerului

FC Olt Slatina s-a impus și în manșa retur a amicalului cu Minerul Motru. Gruparea pregătită de Dan Oprescu a câștigat întâlnirea cu scorul de 1-0, prin golul atacantului de culoare, Francis Agbleta (min.65). Slătinenii au mai avut numeroase ocazii, printre care două bare.

FC Olt a încheiat jocul susținut, miercuri dimineață, pe terenul viitoarei colege de serie, Minerul Motru, cu o victorie la limită, însă, slătinenii au avut numeroase ocazii prin Drăghici, Bancu, N’ Kongue și Ion Marius. Mai mult, Mihai Căpățână și Huțanu au avut câte o bară.

Tehnicianul divizionarei secunde slătinene a utilizat formule de start diferite în cele două reprize, rulând astfel întreg lotul. De asemenea, la lucru au mai fost urmăriți cei doi jucători bulgari sosiți în probe. Dan Oprescu s-a arătat mulțumit de evoluția echipei, dar mai ales de angajamentul în joc.

Divizionara secundă slătineană nu va mai susține niciun amical până la meciul din Cupa României, programat, marți, în deplasare, cu Chindia Târgoviște.

FC Olt Slatina (prima repriză): Mogoșanu, Anghelina, Marincău, Gligor, Siminic, Dimitri, Ignea, Huțanu, Drăghici, Bancu, N’ Kongue.
FC Olt Slatina (a doua repriză): Bugiu, Ghiță, Martin, Crușoveanu, Giurcă, Vîlcică, Cuedan, Mihai Căpățână, Francis Agbleta, Ciobanu, Ion Marius. Au mai intrat Ivănică și Cosmin Căpățână.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 21 Aug. 2013, 13:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă