FC Olt a câștigat cu 4-0 amicalul cu Atletic! Pentru Bradu au jucat și oficialii

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 18:54 Pregătiri, amicale
FC Olt a câștigat cu 4-0 amicalul cu Atletic!** Pentru Bradu au jucat și oficialii

FC Olt Slatina s-a impus la scor, 4-0, în amicalul susținut în deplasare în compania formației din eșalonul al treilea, Atletic Bradu. Antrenorul Dan Oprescu a utilizat formule diferite în cele două reprize, primul act, în care au evoluat jucătorii de bază încheindu-se cu 3-0.

Slătinenii au câștigat al cincilea amical al iernii, susținut pe terenul sintetic al celor de la Atletic Bradu. Scorul a fost deschis de Crușoveanu, care a reluat, cu capul,  o centrare a lui Gligor, din marginea careului(min.6). Claudiu Ionescu a înscris pentru 2-0 cu un șut la colțul lung, în urma unei centrări a lui Bardu (min.14). Atacantul Victor Dobrescu a stabilit scorul primei reprize. În urma unei acțiuni pe flancul stâng, inițiată de Bancu, mijlocașul a trimis în șase metri pentru „vârful” nou-sosit, care a îndeplinit o simplă formalitate (min.32). Slătinenii au mai avut multe alte ocazii, printre care două bare prin Bardu și Pavel. De asemenea,  Ionescu, Bancu, Dobrescu au mai ratat situații ideale de a marca.

În actul secund, tehnicianul Dan Oprescu a trimis pe teren jucătorii tineri ai clubului. Ivănică a punctat pentru 4-0. După o combinație pe flancul stâng, juniorul clubului, Florin Ștefan, a centrat în careu, iar Ivănică a trimis în poartă (min.65). Tânărul mijlocaș, Cristi Ciobanu a scăpat de patru ori, singur cu portarul, însă a ratat. Formația argeșeană nu le-a pus probleme slătinenilor, care au dominat jocul de la un capăt la altul.

„E îmbucurător că am început să marcăm, dar chiar și așa am ratat foarte multe ocazii. Jocul a fost în creștere de la meci la meci, mai avem două amicale, ne mai gândim cum le vom aborda”, a precizat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

Din păcate, au existat și două accidentări serioase în tabăra slătinenilor. Mijlocașul Viorel Vâlcică a suferit o entorsă la gleznă, în timp ce Covalschi a acuzat o contractură.

Rică Neaga a sim­țit că jucătorii sunt obosiți, iar în partea secundă, pe teren au in­trat și „greii” Rică Neaga, Cristi Soare și Remus Bărbărie. „A fost un antrenament de pregă­tire util. Îmi pare rău că au fost un pic încurcate datele de dis­putare a amicalelor, iar la două zile după Craiova, am jucat și cu FC Olt. Acum, chiar s-a simțit obo­seala, și pe parcurs am de­cis să-i scot pe cei obosiți. Am în­tâlnit și o echipă foarte bună, și de-asta este acest rezultat. Am intrat și eu pe final. E bine, ce pot să spun… Dar să nu vă aș­teptați să joc prea mult în cam­pionat. Acum am vrut să intru în locul unui jucător care a fost o­bosit… O să vină și Măr­gă­ri­tescu la echipă și sperăm să ne ajute foarte mult. În mo­men­tul de față, ne trebuie doi mij­lo­cași la în­chi­dere și, dacă vom reuși să îi aducem, pot spune că am fă­cut o campanie de trans­fe­ruri bu­nă. Jucătorii au acum liber până luni, după care vom începe cu câte două antrenamente pe zi”, a spu­s Rică Neaga.

La rân­dul său, antrenorul oas­pe­ților, Dan O­pres­cu, și-a dat și el sea­ma că adversarul a fost la acest meci cam obosit: „A fost un joc util. Rezultatul înregistrat nu e cel real. Bradu are echipă mai bu­nă, dar acum două zile a jucat un meci greu, cu U Cra­io­va, și a dat tot pe teren, iar acum s-a văzut… Cred că au fost un pic obosiți pentru acest meci. Tere­nul de la Bradu este nemai­po­menit. Doar ne-am antrenat și am jucat meciurile amicale aici. În mare, cam ăsta este lotul… Claudiu Ionescu este un jucător bun și este un fotbalist de bază. A semnat și va juca. Wallace se prezintă și el foarte bine. În ge­ne­ral, sunt mulțumit de toți jucă­torii din lot”.

FC Olt (prima repriză): Mogoșanu, Anghelina, Crușoveanu, Gligor, Giurcă, Bardu, Pavel, Ignea, Bancu, Ionescu, Dobrescu.
FC Olt (repriza a doua): Bugiu, Cosmin Căpățînă, Wallace, Marincău, Covalschi, Huțanu, Vîlcică, Cuedan, Ștefan, Ciobanu, Ivănică. Au mai intrat: Mihai Căpățână, Bogdanovici și Gherghe.

Atletic: Mușat – Diță, Șerban, Velianu, Pîslaru – Rădescu, Marian Tănase, Ște­fă­nescu, Jenaru – Cîrstea, Păvă­lu­ță. După pauză, au intrat și cei­lalți componenți ai lotului, prin­tre care și Rică Neaga, Re­mus Bărbărie și Cristi Soare.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 18:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă