FC Maramureș, victorie înainte de amicalul cu U Cluj

11 Feb. 2012, 18:47 Pregătiri, amicale
FC Maramureș, victorie** înainte de amicalul cu U Cluj

F.C.Maramureș bifează cel de-al treilea succes din cinci partide disputate în această iarnă

În ciuda condițiilor meteorologice extrem de potrivnice, divizionara B FC Maramureș Universitar Baia Mare și-a continuat pe terenul doi periplul partidelor amicale disputand al cincelea joc de verificare de această dată în compania formație de ligă a treia Unirea Dej.

Pe fondul unui joc de angajament încheiat cu victoria formației băimărene scor 2-1, primii care au deschis scorul au fost oaspeții, mânjii lui Romică Buia reușind până la finalul primului mitan să restabilească egalitatea prin Deac. După pauză băimărenii reușesc să se impună mult mai categoric în joc, mijlocașul Petrică Negrea aducând prin reușita sa cea de-a treia victorie din această iarnă pentru formația băimăreană.

F.C.Maramureș a jucat în formula: Bota – Duruș, Daminuță, Toma, De Rosa – Feraru II, Fritea, Roman, V. Pop – Gego, Deac. Au mai evoluat: Gustavo, Lovasz – Urs, Istrofor, Faye, Birău – Laiș, Negrea, Hodor, Achim – Dragoș, M. Feraru

Poarta băimărenilor a fost apărată timp de o jumătate de oră de către Gustavo, un portar brazilian în varstă de 19 ani, aflat în probe la FCMU.

Până la această dată, FC Maramureș Universitar Baia Mare a reușit trei victorii (2-1 cu Olimpia Satu Mare și Unirea Dej și 5-1 cu F.C.Zalău), un egal (2-2 cu Luceafărul Oradea) și o înfrângere (0-2 cu Olimpia Satu Mare).

Săptămâna viitoare elevii lui Romulus Buia vor juca nu mai puțin de trei partide, toate în deplasare: marți, la Cluj, în compania prim divizionarei Universitatea, miercuri, la Dej cu Unirea, iar vineri tot la Cluj, cu CFR II.

Articol scris de Alin Boțioc

Foto: fcmaramures.ro

11 Feb. 2012, 18:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă