FC Maramureș s-a distrat cu FC Zalău

02 Feb. 2012, 17:45 Pregătiri, amicale
FC Maramureș** s-a distrat cu FC Zalău

Astăzi, la Sighetu Marmației, băimărenii de la FC Maramureș Universitar au disputat al doilea meci de pregătire din această iarnă. Partenera de joc a fotbaliștilor antrenați de Romulus Buia și Ciprian Dorobanțu a fost echipa de liga a treia, FC Zalău. Băimărenii s-au impus cu 5-1 după un meci format din trei reprize a câte 30 de minute fiecare. Pentru Baia Mare au punctat Petrică Dragoș, de două ori, Alexandru Gego și Alin Roman, plus un component al echipei adverse, Dragoș Surducan, care a înscris în propria-i poartă. Golul echipei din Liga a II-a a fost marcat tot de Surducan, în momentul în care scorul indica 2-0. Meciul s-a desfășurat pe un teren înghețat aproape în întregime și pe un frig aprig, astfel încât mai mult s-a testat condiția fizică decât finețea tehnică.

Au fost folosite mai multe formule de echipă, fiind testat inclusiv cel mai nou jucător ajuns în probe la FC Maramureș, italianul Alessandro Venezia (22 ani), care joacă pe postul de mijlocaș central. După acest meci, băimărenii au coborât din cantonamentul de la Ocna Șugatag.

Tehnicienii băimăreni au testat mai multe variante de echipe:
Repriza 1: Bota – Duruș, Hodor, Toma, de Rosa, Fritea, Daminuță, Venezia, Roman, Gego, Filip;
Repriza 2: Lovasz – Duruș (15, Birău), Hodor, Mititelu, de Rosa, Lais, Urs, Nicoară, Filip (15, Pop), Dragoș, M. Feraru;
Repriza 3: Barbur – Birău, Istrofor, Ciobai, de Rosa, Lais, Negrea, Achim, Pop, Dragoș, Deac.

FC Zalău: Cl. Chiș – M. Istvan (45 G. Țiriac), Surducan, Cl. Cornaci (45 Nicorici), I. Viorel, – V. Lung, R. Stanciu, Sabou, Neicu, Teglaș – Gorga

Următorul meci de pregătire se va juca sâmbătă, în Baia Mare, de la ora 12.00, pe terenul 2. Adversara băimărenilor va fi Olimpia Satu Mare. În primul joc al anului, FCMU s-a impus cu 2-1 în fața echipei sătmărene, prin golurile lui Daminuță (penalty) și Urs.

Sursa: eMaramureș

02 Feb. 2012, 17:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă