FC Maramureș a remizat 3-3 cu „U” II Cluj

14 Feb. 2012, 20:34 Pregătiri, amicale
FC Maramureș** a remizat 3-3 cu

FC Maramureș Universtar Baia Mare ar fi trebuit să dispute astăzi un meci amical cu echipa de Liga I, Universitatea Cluj. Cum conducerea clubului studențesc a decis ca lotul să se întoarcă în Antalya până la reluarea campionatului din cauza terenurilor de antrenament din țară afectate de căderile masive de zăpadă din ultima perioadă, băimărenii au ratat cel mai important joc de pregătire. În schimb, divizionara secundă a jucat cu echipa secundă a clujenilor, contra cărora au terminat la egalitate, scor 3-3 (2-0). Meciul dintre FC Maramureș și „U” II Cluj a avut loc pe sinteticul Bazei Sportive „Dan Anca” din cartierul clujean Gheorgheni.

Golurile echipei maramureșene au fost marcate de Petrică Dragoș, Alin Bota (penaly) și Roman, în timp ce reușitele clujenilor au fost înscrise de C. Mureșan, Calcan și Dumitrescu.

Gheorghe Barbu a început jocul în următoarea formulă: Boșneag – Takacs, Silagyi, Cucui, Mureșan – Moldovan, Neag, Frătean – Horvath, Diouf, Danciu. Pe parcurusul reprizei secunde, tehnicianul clujean a rulat tot lotul avut la dispoziție.

De partea cealaltă, Romulus Buia a trimis în teren următorul 11: Bota – Duruș, Hodor, Istrofor, De Rosa – P. Achim, Fritea, Roman, V. Pop – Dragoș, Gego. Au mai evoluat: Barbu (în locul lui Bota), Urs (P. Achim), S. Feraru (Gego) și Faye (Hodor).

Următorul meci al FC Maramureșului va fi miercuri, în deplasare, de la ora 12:00, cu Unirea Dej. Cele două echipe s-au mai întâlnit odată în această perioadă de pregătire, băimărenii reușind să se impună cu 2-1.

Foto: FC Maramureș

14 Feb. 2012, 20:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă