FC Maramureș a pierdut amicalul cu Național Sebiș

13 Jul. 2012, 16:56 Pregătiri, amicale
FC Maramureș** a pierdut amicalul cu Național Sebiș

In primul meci amical din campania de pregatire a sezonului 2012-2013 al Ligii a doua, FC Maramures Universitar Baia Mare a pierdut cu 0-1 confruntarea cu echipa de liga a treia, National Sebis. Antrenorii echipei baimarene au testat mai multi jucatori sositi in probe la FCMU. Maine este planificat un nou joc, la Satu Mare, in compania echipei Olimpia. Sebișul a reușit să se impună prin golul marcat de Berar în partea secundă.

In prima repriza, pentru Baia Mare au evoluat: Danciu – Durus, Hodor, Toma, de Rosa – Istrofor – Fl. Achim (revenit dupa imprumutul la Astra 2 Giurgiu), Urs, Pop – Deac, M. Feraru.
In repriza secunda, pentru gazde au jucat mai multi sportivi veniti in teste la gruparea baimareana: Olaru (Dunarea Galati) – Mateias (CSS 2 Baia Mare), Istrofor, Zvanca (Bihorul Beius), Pop (CSS 2 Baia Mare), Darle (CSS 2 Baia Mare), Mois, Velea, Haiduc, Ghinda (Marmatia Sighet) si Tatar. Au mai intrat: David (revenit de la Astra 2 Giurgiu), Maris (CSS 2 BM).

Sebiș a evoluat în formula: Merșca – Băban, Situwe, Jude, Bulc – Caba, Ember, Necșulescu, Budur – Bozian, Cr. Feieș. Roli Nagy a mizat în mitanul secund și pe Șoltez – Ivancea, R. Caba, Susan și Toader.

În altă ordine de idei, la FC Maramureș au revenit la echipă Sidney Faye si Razvan Fritea, in timp ce Marian Tanasa este astept sa se alature FCMU saptamana viitoare.

Pana atunci, insa, maine, de la 10.00, la Satu Mare, FC Maramures Universitar Baia Mare intalneste Olimpia. Iar pana luni, 16 iulie, presedintele Dan Hotico trebuie sa comunice Federatiei Romane de Fotbal unde va juca echipa in sezonul 2012-2013 si sub ce denumire.

Sursa: eMaramureș

13 Jul. 2012, 16:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă