FC Maramureș a învins Olimpia Satu Mare! Daminuță a debutat cu gol

30 Jan. 2012, 13:03 Pregătiri, amicale
FC Maramureș a învins Olimpia Satu Mare!** Daminuță a debutat cu gol

Aflată în cantonament la Ocna Șugatag, echipa FC Maramureș Universitar Baia Mare a disputat ieri primul amical al iernii. Băimărenii au întâlnit, la Sighetu Marmației, echipa de liga a III-a, Olimpia Satu Mare, pe care au învins-o cu 2-1. Meciul a avut trei reprize a câte 35 de minute fiecare, golurile echipei antrenate de Romulus Buia și Ciprian Dorobantu fiind marcate de Daminuță, din 11 metri, și Urs.

„E important că am debutat cu victorie în seria meciurilor amicale și pot spune că ne-a mulțumit evoluția jucătorilor, având în vedere că suntem abia la începutul pregătirilor. De asemenea, ne bucurăm că nu ne confruntăm cu accidentări și sper să nici nu avem parte de așa ceva”, a declarat secundul Ciprian Dorobanțu.

FC Maramureș Universitar a utilizat următorii jucători în această primă partidă:
• Prima repriză: Lovasz – Duruș, Istrofor, Ciobai, Anițoiu – Feraru II, Fritea, Negrea, V. Pop – Gego, Deac
• Repriza a doua: Bota – Duruș, Istrofor (50 Toma), Ciobai (50 Hodor), Anițoiu (50 De Rosa) – P. Achim, Daminuță, Roman, V. Pop (50 Filip) – Dragoș, Lais
• Repriza a treia: Barbu – Hodor, Toma, Mititelu, De Rosa – P. Achim, Voicu, Urs, Filip – Feraru, Lais.

În cantonamentul de la Ocna Șugatag a ajuns și Sidney Faye, care a întârziat la pregătirile echipei din cauza unor probleme personale.

FCMU are programat următorul amical joi, 2 februarie, tot cu o formație de liga a III-a, FC Zalău: partidă care va începe la ora 11.00 și care se va disputa tot la Sighetu Marmației.

Sursa: eMaramureș

30 Jan. 2012, 13:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă