FC Hunedoara și-a pierdut invincibilitatea în fața unei echipe de Liga a IV-a!

Marius ANGHEL 11 Feb. 2013, 12:54 Pregătiri, amicale

Surpriză neplăcută pentru suporterii echipei de fotbal FC Hunedoara. Favoriții lor au pierdut, vineri, primul meci test din pauza competițională chiar la Hunedoara.

Invincibilă în campionat unde este lider în C5, FC Hunedoara a cunoscut gustul amar al înfrângeri în jocurile amicale. Hunedorenilor le-a venit de hac o echipă care evoluează într-un eșalon valoric inferior. Formația CSO Cugir, ocupantă locului 1 în Liga 4 Alba a învins, cu scorul de 2-0, pe FC Hunedoara.

Jocul s-a disputat vineri, la amiază, pe terenul din Complexul Sportiv „Constructorul” din Hunedoara iar ambele goluri au fost marcate după pauză perioadă în care antrenorii celor două formații au făcut modificări masive în echipele de start.

Antrenorul principal al FC Hunedoara, Marius Opric a început partida cu următoarea formulă de echipă: A. Ilie – Dosan, Ambruș, Cuciula, B. Roiu – Vișan, J. Vajda – R. Cristian, Făgărășanu, Pepenar – I. Radu. În repriza secundă au mai jucat: Dragotă și R. Raț – portari, Vîrtan, Șoit, Buta, Bier, Ungureanu, Zdrîncu, Drăgoescu, Găceanu, R. Munteanu, Grozoni, Lintaru, Suciu și Fl. Nicula.

VEZI mai multe POZE de la amical

De la reluarea pregătirilor FC Hunedoara a mai susținut alte trei jocuri de verificare, toate în deplasare și toate încheiate cu victoria „negru-albaștrilor”: scor 2-0 cu Jiul Rovinari, 4-2 cu CS Ineu și 2-1 cu Damila Măciuca.

De ieri, duminică, și până pe 22 februarie, fotbaliștii hunedoreni vor efectua un cantonament centralizat în stațiunea bihoreană Băile Felix.

Articol scris de Sami Tamaș

Foto: FB CSO Cugir

Marius ANGHEL 11 Feb. 2013, 12:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă