FC Hunedoara rămâne invincibilă și după amicalul cu CSO Cugir

16 Aug. 2012, 16:22 Pregătiri, amicale
FC Hunedoara rămâne invincibilă** și după amicalul cu CSO Cugir

FC Hunedoara continuă seria meciurilor amicale încheiate cu rezultate pozitive. A bifat al unsprezecelea joc fără înfrângere în presezon marți spre seară, la Cugir, scor 1-1 cu CSO (Liga a IV-a Alba).

Pentru „negru-albaștri” a marcat în repriza secundă Adrian Dosan (foto, la minge) care a restabilit egalitatea cu „un șut foarte frumos de la 18 metri” remarca îi aparține antrenorului principal Marius Opric. La pauză a fost 1-0!

Și în această partidă pentru FC Hunedoara au evoluat două echipe diferite, câte una în fiecare repriză. Hunedorenii au început jocul în următoarea formulă: Dragotă – Vîrtan, Bier, Ambruș, Șoit – R. Cristian, Vișan, J. Vajda, Făgărășanu – Pepenar și D. Suciu care după pauză le-au cedat locurile lui Raț – Buta, A. Stroia, Cuciula, Ungureanu – Găceanu – Lintaru, Dosan, R. Munteanu, Zdrâncu și Nicula. Au mai jucat: Benea și Trășcan.

În dimineața jocului, de la ora 9:30, întreg lotul lui FC Hunedoara a efectuat un antrenament.

Rezultatele din teste, meci cu meci

Palmaresul lui FC Hunedoara în jocurile amicale arată astfel: 8 victorii, 3-2 cu UTA Arad, 2-1 cu ACS Poli Timișoara și 4-1 cu Unirea Alba Iulia (toate din Liga a II-a), 3-0 cu Europa Alba Iulia, 1-0 cu FC Caransebeș, 3-1 și 1-0 cu FC Cisnădie (toate din Liga a III-a) și 6-1 cu CS Ineu (Liga a IV-a Arad) și 3 remize: scor 0-0 cu CS Ineu, 1-1 și 2-2 cu CSO Cugir (Liga a IV-a Alba).

FC Hunedoara va mai susține încă un joc test în această săptămână, a 12-lea, tot în deplasare, la CSU Voința Sibiu (Liga a II-a).

Radu s-a răzgândit. Vrea înapoi la echipă

După mai bine de o lună de la începerea pregătirilor atacantul Ionuț Radu l-a contacta telefonic pe antrenorul principal al FC Hunedoara, Marius Opric căruia i s-a destăinuit că vrea să vină la antrenamente. „I-am spus că e bine primit la antrenamente însă să se gândească bine ce vrea să facă în continuare. Totul depinde de el”, a spus Opric care aseară a avut o discuție față în față cu Radu.

Astăzi vârful de 21 de ani este așteptat să se alăture lotului. Ionuț Radu, care în această vară a vrut să se transfere la gruparea de ligă secundă, Damila Măciuca (Vâlcea) mai are contract cu FC Hunedoara încă un an cu drept de prelungire la renegociere. Patru atacanți are în lot FC Hunedoara: Dan Suciu, Lintaru, Benea și Nicula.

Articol scris de Sami Tamaș

16 Aug. 2012, 16:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă