FC Hunedoara invincibilă în amicale

14 Aug. 2011, 11:37 Pregătiri, amicale

FC Hunedoara merge ceas în amicale. Sâmbăta, „alb-albaștri” au învins, pe teren propriu, scor 4-1, la pauză 2-0, pe colega din Seria a V-a, Autocatania Caransebeș. A fost al patrulea meci test și ultimul disputat de FC Hunedoara înaintea startului sezonului.

Cu o echipă în care nu și-a găsit loc niciun jucător hunedorean gazdele au dominat prima repriză în care a ieșit în evidență Todea autor a două goluri marcate în minutele 33 și 36 ultimul înscris cu o execuție măiastră.

Autocatania a început mai bine repriza secundă în debutul căreia a reușit să reducă din diferență prin Tică (47′). Însă, finalul jocului a aparâinut tot anfitrionilor care au mai punctat de două ori prin Negru și Moroșan care a închis tabela cu un șut din afara careului care a lovit bara transversală înainte de a poposi în plasă (88′).

Introdus după pauză și revenit după o accidentare vîrful Marcel Șandor a făcut un joc bun. Altruist, „veteranul” hunedorenilor și-a servit colegii cu mingi bune și-a pus în pericol poarta adversă în dese rânduri.

FC Hunedoara și Autocatania Caransebeș se vor reîntâlni în campionat în etapa a XIII-a la Caransebeș.

În precedentele trei jocuri FC Hunedoara a învins, scor 6-0, pe CSO Cugir (Alba 4), a remizat, în deplasare, scor 1-1 cu Gloria Arad (C5) și a trecut, scor 3-0, și de Mureșul Deva (B2).

FC Hunedoara…………………..4 (2)
Autocatania Caransebeș…….1 (0)

Au marcat: Todea (33′, 36′), Negru (56′), Moroșan (88′)/Tică (47′).

Hunedoara: O. Willian (60′ Popesc) – Bilia, Nicula (75′ Bej), Cuciula, Filaret (45′ Trășcan) – Dimcea, P. Petrescu (71′ Moroșan), Todea (66′ Floruț), P. Păcurar – Șandru (45′ M. Șandor) Negru (61′ Kelemen).
Antrenor: Erik Lincar.

Caransebeș:
Socaci – Covăsală, Vaștag, Patroana, Dumitru – Feneș, Suru, Văcărescu, Staicu – Tică, Ciobanu. Au mai jucat: Ivanici, Șt. Băla, Ov. Bălan, Ciutureanu, Lăcătușu, Panduru, Frenț, Dovlete.
Antrenor: Ion Ibric

articol și foto de Sami Tamaș

14 Aug. 2011, 11:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă