FC Hunedoara, harnică, Jiul și Mureșul Deva, mai leneșe

10 Jan. 2012, 06:24 Pregătiri, amicale
FC Hunedoara, harnică,** Jiul și Mureșul Deva, mai leneșe

FC Hunedoara este prima dintre cele patru echipe hunedorene din ligile patronate de FRF care își pregătirile pentru retur. CFR Simeria va demara pregătirile miercuri, 11 ianuarie, în vreme ce Mureșul Deva și Jiul Petroșani au rămas codașe la acest capitol.

FC Hunedoara își reia pregătirile cu o noutate, ex-jiulistul Bogdan Roiu va face parte din lotul echipei pregătite de Aurel Șunda și Remus Steop. Tehnicienii au stabilit împreună cu oficialii echipei și două stagii de pregătire centralizată, primul urmând a fi la Herculane, începând cu 24 ianuarie. Aurel Șunda își dorește încă 4-5 jucători cu care să acopere posturile deficitare ale echipei.

Alb-albaștri au programate deja și opt amicale cu echipe precum Apulum Alba Iulia, Luceafărul Oradea sau Național Sebiș. FC Hunedoara ocupă locul patru în clasamentul Ligii a III-a, seria a 5-a, fiind la șase puncte de lidera ACS Recaș, și are ca obiectiv promovarea.

Cea mai bine clasată dintre echipele hunedorene din eșalonul trei, CFR Simeria (locul trei, la patru puncte de lideră) are programată reluarea pregătirilor pentru miercuri 11 ianuarie. Antrenorul Marius Opric e mulțumit în mare măsură de parcursul din tur și nu plănuiește o remaniere masivă a echipei, cum se întâmplă la FC Hunedoara.

„În principiu, echipa din tur va primi credit și în retur, deși nimeni nu-i bătut în cuie ca titular. Voi renunța numai la jucătorii depășiți care sunt de trei-patru ani la echipă și au jucat 20 de minute și voi da credit tinerilor de 17-18 ani”, a afirmat Marius Opric, încă de la finalul turului.

La Mureșul Deva, unica echipă hunedoreană din eșalonul secund, se anunță vremuri tulburi, la fel ca la startul campionatului. Jucătorilor nu li s-a comunicat data reluării pregătirilor și nu se știe dacă devenii vor continua competiția.

În fine, la Jiul Petroșani, patronul Alin Simota pare că vrea să făcă economii la buget astfel că reluarea pregătirilor alb-negrilor va avea loc abia săptămâna viitoare.

articol scris de Loredana Juglea

10 Jan. 2012, 06:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă