FC Hunedoara e mai tare ca Măciuca! Liderul C5 i-a învins pe vâlceni la ei acasă

Marius ANGHEL 06 Feb. 2013, 16:41 Pregătiri, amicale
FC Hunedoara e mai tare ca Măciuca!** Liderul C5 i-a învins pe vâlceni la ei acasă

Damila a pierdut amicalul disputat azi, pe sinteticul din Zăvoi, 1-2 cu echipa de Liga a III-a FC Hunedoara. Singurul gol al vâlcenilor a fost reușit de golgeterul eșalonului secund, Albert Voinea, în timp ce ale învingătorilor au fost marcate de Daniel Grozoni și Ionuț Radu.

La pauză tabela de marcaj indica scor egal, 0-0. Hunedorenii se puteau impune la o diferență de scor mai mare, însă golurile marcate pe finalul jocului de Dan Suciu și același Ionuț Radu au fost anulate de arbitrii întâlnirii pe motiv de offsaid.

Din echipa pregătită de Claudiu Niculescu au lipsit Melcea, Botaș și I. Stoica, accidentați. În plus, noua achiziție, Mihai, s-a accidentat și el în partea secundă, suferind o entorsă la genunchi.

Deși a fost pus pe liber în iarnă de fostul antrenor, Erik Lincar, fundașul dreapta Bucuroaia a fost rechemat pentru a fi văzut și de noul tehnician, Claudiu Niculescu. Sâmbătă, alb-verzii vor disputa un alt test, cu CS Apă Craiova.

Damila: Matache – Samson, Deaconescu, Pârvulescu, E. Stoica – Marinescu, Iordache – Lircă, Ad. Popa, Geantă – Codin. Au mai jucat: D. Geantă – Floarea, Bucuroaia, Roșca, Popescu, Smedescu, Iancu, Voinea și O. Mihai.

FC Hunedoara: Răzvan Raț (I. Anton, Dragotă) – Dosan, Ambruș, Cuciula, B. Roiu – Vișan, J. Vajda – R. Cristian, Făgărășanu, Pepenar – Fl. Nicula. După pauză au mai evoluat: Șoit, Buta, Bier, Trășcan, R. Munteanu, Găceanu, Grozoni, Zdrâncu, D. Suciu și I. Radu.

FC Hunedoara va susține următorul joc test vineri, la Hunedoara, pe terenul din Complexul Sportiv „Constructorul” când va juca în compania formației CSO Cugir. Partida va începe la ora 11:30 și va fi singura pe care FC Hunedoara o va susține în județ în intersezon și ultima înainte de cantonamentul centralizat pe care îl va efectua la Băile Felix începând de săptămâna viitoare.

Articol scris de Adi Georgescu și Sami Tamaș

 

Marius ANGHEL 06 Feb. 2013, 16:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă