FC Hunedoara bate tot în amicale, ultimele victime: FC Cisnădie și Unirea Alba Iulia

13 Aug. 2012, 15:47 Pregătiri, amicale
FC Hunedoara bate tot în amicale,** ultimele victime: FC Cisnădie și Unirea Alba Iulia

Trupa antrenată de Marius Opric și secunzii săi Daniel Dăscălescu, Marius Păcurar și preparatorul fizic Ștefan Beregszaszy au mai făcut două victime la sfârșitul săptămânii trecute.

Vineri, FC Hunedoara a învins, în deplasare, scor 1-0, pe FC Cisnădie cu golul marcat de Adrian Dosan iar sâmbătă s-a impus clar în fața Unirii Alba Iulia, echipă din Divizia B2, scor 4-1 (foto)!! La pauză a fost 0-1.

Golurile hunedorenilor au fost marcate de Andrei Făgărășanu care a restabilit egalitatea din lovitură de la 11 metri scoasă de Vișan faultat la marginea careului mare de Găldean (59).

Abia intrat pe teren Robert Cristian a adus în vanataj pe FC Hunedoara – preluare și pătrundere în careu printre fundași centrali adverși șut în stânga lui Pascal (63). Atacantul Dan Suciu a urcat scorul la 3-1 cu un șut din întoarcere de la 10 metri la colțul lung (64). Tabela a fost închisă de Ciprian Pepenar din lovitură liberă de la 23 de metri (75). Scorul a fost deschis de oaspeți prin Oara – șut din careul mic (12).

„Sunt mulțumit de scor cât despre joc mai avem multe de pus la punct, mai avem mult de muncă”, a spus „principalul” Marius Opric după victoria în fața Unirii Alba Iulia, a opta în meciurile amicale jucate în această vară.

Rămân invincibili în amicale

Altfel, FC Hunedoara este neînvinsă în cele 10 jocuri test susținute până acum în presezon: 8 victorii scor 3-2 cu UTA Arad, 2-1 cu ACS Poli Timișoara și 4-1 cu Unirea Alba Iulia (toate din Liga a II-a), 3-0 cu Europa Alba Iulia, 1-0 cu FC Caransebeș, 3-1 și 1-0 cu FC Cisnădie (toate din Liga a III-a) și 6-1 cu CS Ineu (Liga a IV-a Arad) și două remize: scor 0-0 cu CS Ineu și 2-2 cu CSO Cugir (Liga a IV-a Alba).

Programul săptămânii

În această săptămână FC Hunedoara va mai susâine încă două meciuri amicale, ambele în deplasare după următorul program: mâine la CSO Cugir și sâmbătă la CSU Voința Sibiu.

FC Hunedoara 4 (0)
Dragotă – Șoit, Ambruș (78 Dosan), Bier, B. Roiu (78 Trășcan) – Găceanu – Pepenar, Vișan, J. Vajda, Făgărășanu (R. Cristian) – D. Suciu (75 Lintaru).
Antrenor: Marius Opric.

Unirea Alba Iulia 1 (1)
Pascal (84 Clipici) – Stan (88 Rondac), Schuller (80 Potopea), Bumbac (69 Fulea), Bucurică (75 Oprea) – M. Petrescu (61 Benga), Găldean (82 Moga), Negură (75 Coțolan), Sil. Mureșan (80 Ion) – Oara (67 Ianc), Istrate (69 Croitoru).
Antrenor: Stelian Gherman.

Au marcat: Oara (12)/Făgărășanu (59), R. Cristian (63), D. Suciu (64),, Pepenar (75).
Arbitru; Daniel Haidiner.
Stadion „Michael Klein”.

Articol scris de Sami Tamaș

13 Aug. 2012, 15:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă