FC Hunedoara a trecut primul test al anului!

Marius ANGHEL 30 Jan. 2013, 16:11 Pregătiri, amicale
FC Hunedoara** a trecut primul test al anului!

Liderul din C5, FC Hunedoara a învins sâmbătă, pe teren neutru, cu scorul de 2-0 pe Jiul Rovinari (locul 5 în C4). Partida în care antrenorul Hunedoarei, Marius Opric a rulat întreg lotul s-a disputat pe un teren sintetic din Târgu Jiu.

Golurile victoriei au fost marcate în prima repriză de Ciprian Pepenar (foto) – singur cu poarta goală și Ionuț Radu – lat din careul mic din centrarea lui Robert Cristian.

Primul „11”

Tehnicianul Marius Opric a început partida cu următoarea formula de echipă: Anton Ilie – Dosan, Cuciula, Ambruș, Trășcan – Vișan, J. Vajda – R. Cristian, Făgărășanu, Pepenar – Nicula.

Pe parcursul primei reprize, dar și după pauză, Opric a rulat întreg lotul avut la dispoziție. Au intrat la joc și cei doi jucători aflați în probe: Daniel Grozoni și Răzvan Drăgoescu dar și Emil Vîrtan revenit după accidentarea gravă la spate suferită în debutul sezonului.

În afara jocului cu Jiul Rovinari, FC Hunedoara mai are programate cel puțin alte 6 jocuri test. Următorul la finele acestei săptămâni, sâmbătă 2 februarie, în deplasare cu CS Ineu (locul 1 în L4 Arad) sau UTA Arad (locul 5 în B2).

Articol scris de Sami Tamaș

Marius ANGHEL 30 Jan. 2013, 16:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă