FC Hunedoara a pierdut cu Metalul Reșița, deși a condus de două ori

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 13:25 Pregătiri, amicale
FC Hunedoara a pierdut cu Metalul Reșița,** deși a condus de două ori

Deși a fost în avantaj de două ori FC Hunedoara a pierdut jocul amical disputat vineri la Reșița, cu Metalul.

Într-un meci disputat vineri, FC Hunedoara (L3) a fost învinsă, scor 2-3, de Metalul Reșița (L2). La pauză a fost 0-1. Pentru FC Hunedoara care a condus cu 1-0 și 2-1 au marcat Răzvan Petcu (18) și Ciprian Pepenar (58) – din lovitură de la 11 metri. Gazdele au revenit în joc cu golurile înscrise de Stoica (56, din penalty), Breșneni (63) și s-au impus cu reușita lui Danci (69).

În acest joc test, ultimul înainte de startul campionatului, antrenorul lui FC Hunedoara, Constantin Olariu a utilizat următorii jucători: Raț – Al. Petresc (cpt;), R. Petcu, Dosan, B. Roiu – Șoit, R. Munteanu, J. Vajda, Pepenar, Fl. Nicula – D. Suciu. După minutul 60 au mai jucat: Vîrtan, Găceanu, Loricz, Oct. Drăgan, Vișan, Ungureanu, Uibariu și Apachiței.

„Faptul că am revenit de două ori spune multe, mi-a plăcut atitudinea băieților. Din păcate păcătuim în careul de 16m și ratăm foarte mult. Sperăm să pregătim cât mai bine startul sezonului și să nu ne facem de râs”, a spus după joc antrenorul reșițenilor, Alex Pelici.

Cele două echipe au mai jucat un meci test în această lună, pe 14 august la Hunedoara. Atunci, FC Hunedoara – Metalul Reșița a fost 0 – 2.

Vineri, 30 august, în prima etapă a Ligii a III-a, Seria a IV-a, FC Hunedoara va înfrunta, pe teren propriu, pe FC Caransebeș.

Articol scris de Sami TAMAȘ

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 13:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă