FC Hunedoara a făcut încă o „victimă”. Victor Roșca a ajuns la a patra victorie consecutivă în amicale

Marius ANGHEL 20 Aug. 2015, 12:01 Pregătiri, amicale

FC Hunedoara începe să își intre în mână pentru debutul oficial în noul sezon competițional al Ligii 3. Miercuri, în fața a peste 250 de spectatori, băieții lui Victor Roșca au obținut a patra victorie consecutivă în meciurile de pregătire, învingând clar Industria Galda, scor 3-1.

Partida de „acasă” susținută de hunedoreni s-a disputat într-un ritm alert, cu multe faze de poartă, semn clar că ofensiva „alb-albastră” începe să funcționeze. Primul gol a venit din piciorul lui Simionov, după o fază individuală superbă creată de tânărul mijlocaș hunedorean. Transversala porții adverse a fost serios scuturată la mijlocul primei reprize de șutul lui Crengăniș de la peste 20 de metrii. Ocaziile au curs de ambele părți, însă fără modificări pe tabela de marcaj, cea care a rămas neschimbată până la pauză.

La reluare, FC Hunedoara a continuat să atace, Bogdan Bozian a reușit să majoreze diferența de pe tabelă, trimițându-și echipa către o nouă victorie.  Gazdele l-au făcut mare pe portarul oaspete, care a reușit să pareze spectaculos lovitura de cap expediata de Darius Ursachi. Golul oaspeților a venit dintr-un penalty, scorul devenind 2-1, însa cel care a închis partida a fost același Ursachi, atacantul în vărsta de 21 de ani reușind să introducă mingea în poarta din câtiva metrii.

Așa cum ne-a obișnuit, antrenorul Victor Roșca a trimis la joc toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție pentru această partidă. A început cu Ciubotariu – Maghici, Mardare, Ciumașu, Petresc – D. Creciunesc – Drăgoescu, Bozian, Simionov – Crengăniș, Tecși. În minutul 60 a schimbat toată echipa de start, jucând cu Raț – Cr. Creciunescu, Ciucurescu, Opirlescu, Trășcan – R. Sandu – Văcaru, Gheară, Marina – Sulea, Ursachi.

Pentru FC Hunedoara urmează revanșa de la Galda, de sâmbătă, după care alb-albaștrii vor debuta oficial în noul sezon, în deplasare, pe 29 august, contra principalei favorite la promovare, Național Sebiș.

Prima partidă pe teren propriu pentru echipa lui Victor Roșca va fi pe data de 5 septembrie, atunci când la Hunedoara va veni Performanța Ighiu, grupare proaspăt promovată în eșalonul al treilea.

Articol și foto de Lucian SCOROBETE

Marius ANGHEL 20 Aug. 2015, 12:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă