FC Hunedoara, a doua victorie în amicale

20 Feb. 2012, 14:40 Pregătiri, amicale
FC Hunedoara,** a doua victorie în amicale

Lui FC Hunedoara îi priesc meciurile de pregătire disputate în compania unor echipe de județ. Sâmbătă, „alb-albaștrii” au învins, în deplasare, scor 2-0, pe CSO Cugir, liderul Ligii a IV-a Alba. La pauză a fost 0-0. A fost a doua victorie obținută în meciurile amicale de jucătorii pregătiții de Aurel Șunda după acel 3-1, de pe teren propriu cu Europa Alba Iulia (locul 2 în Liga a IV-a Alba).

Golurile hunedorenilor au fost marcate de Lucian Todea (foto) în minutul 52 – a șutat din prima, din careu, mingea centrată de pe dreapta de Sami Jitaru și Ionuț Radu – acțiune personală finalizată cu un șut de la 18 metri sub bara transverală (70).

La Cugir, tehnicianul Aurel Șunda a trimis în teren încă din primul minut următoarea formula de echipă: Ilie Anton – P. Păcurar, Bier, Mușuroia, Vodiță – Jitaru, Dimcea, J. Vajda, L. Todea – R. Munteanu – Ov. Istinie. După pauză au mai jucat: Șimeni – B. Roiu, B. Steop, M. Șandor, Trășcan și I. Radu.

Încă două amicale

A fost al cincilea joc test susținut de FC Hunedoara în intersezon după, scor 0-1, cu Nova Becicherecu Mic (C5), scor 3-1, cu Europa Alba Iulia (Liga a IV-a Alba), scor 2-2, în deplasare la Național Sebiș (C5) și scor 0-0, cu Unirea Alba Iulia (B2). În această săptămână FC Hunedoara are programate alte două jocuri amicale: miercuri, returul cu Național Sebiș (la Hunedoara sau Călan în funcție de starea vremii ), și sâmbătă cu Gloria Geoagiu (locul 10 cu 25 de puncte în Liga a IV-a Hunedoara), la Orăștie.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto: Cristi Vatavu (Ziarul Hunedoreanului)

20 Feb. 2012, 14:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă