FC Hermannstadt, victorie importantă în primul amicalul al zilei în Antalya. Sibienii au câștigat la scor în fața unei echipe din prima ligă a Serbiei

Marius ANGHEL 06 Feb. 2018, 14:32 Pregătiri, amicale

FC Hermannstadt a câștigat primul amical al zilei în cantonamentul din Antalya și al treilea de când se află pe pământ turcesc. Sibienii au trecut în această dimineață cu 3-1 de Mladost LuÍani, ocupanta locului 9 din 16 în prima ligă din Serbia. Tot astăzi, după-amiază, jucătorii lui Alexandru Pelici o vor întâlni într-un amical și pe SK Dnipro-1, prima clasată din Grupa B a Ligii a 3-a din Ucraina.

În amicalul cu sârbii de primă ligă Mladost LuÍani, FC Hermannstadt s-a impus prin golurile lui Alexandru Curtean (20), Alexandru Târnovan (40) și Andrei Hergheligiu (75). Noua achiziție Cristian Danci a fost utilizat ca titular, la fel ca și Coman, Surugiu, Curtean și Târnovan.

Pelici a utilizat următorii jucători: Cătălin Căbuz – Alexandru Coman, Ionuț Stoica, Cătălin Pîrvulescu, Claudiu Pamfile, Robert Boboc, Cristian Danci, Olivian Surugiu, Alexandru Curtean, Andrei Hergheligiu, Alexandru Târnovan. Pe parcursul meciului au mai intrat: Ștefan Blănaru, Robert Bratu, Marius Cătinean și Cosmin Neagu.

În Antalya, FC Hermannstadt a pierdut cu cehii de prima ligă FC VysoÍina Jihlava, scor 1-2, și au câștigat cu 3-0 cu KF Llapi și cu 3-1 cu Mladost LuÍani. În țară, sibienii au obținut trei victorii în amicale: 3-0 cu ACS Poli Timișoara, 2-1 cu Performanța Ighiu și 3-0 cu AS SR Brașov.

În video-ul de mai jos poți urmări amicalul sibienilor cu SK Dnipro-1:

Foto: FC Hermannstadt

Marius ANGHEL 06 Feb. 2018, 14:32 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă