FC Hermannstadt a încheiat cu o victorie cantonamentul din Antalya! Sibienii le-au dat șah-mat în prima repriză ungurilor de la Kisvarda

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Feb. 2018, 10:21 Actualizat: 11 Feb. 2018, 10:22 Pregătiri, amicale

FC Hermannstadt a câștigat, sâmbătă cu scorul de 3-1 amicalul cu FC Kisvarda Mastergood, ocupanta locului secund în clasamentul Ligii a 2-a din Ungaria. Acesta a fost ultimul meci de verificare susținut de sibieni în cantonamentul din Antalya.

Petrișor Petrescu a deschis scorul, la jumătatea primei reprize, cu un lob peste portarul advers, de la 35 de metri. Ștefan Blănaru (42, 45) a mărit avantajul echipei sibiene și tot el a stabilit rezultatul la pauză, în ultimul minut al primei reprize (3-0). În partea a doua a jocului, echipa maghiară a reușit să marcheze golul de onoare.

Antrenorii Alexandru Pelici, Euge Beza și Florin Berța au început partida cu „unsprezecele”: Horațiu Moldovan – Daniel Tătar, Cătălin Pîrvulescu, Robert Bratu, Claudiu Pamfile – Robert Boboc, Lucian Dumitriu – Petrișor Petrescu, Alexandru Târnovan, Cosmin Neagu – Ștefan Blănaru. Au mai evoluat: Angel Baumann, Ionuț Stoica, Marius Cătinean, Răzvan Dâlbea, Bogdan Rusu, Olivian Surugiu și Mihai Stancu.

FC Hermannstadt a câștigat trei din cele șase amicale disputate în cantonamentul din Antalya. Sibienii s-au impus cu 3-0 în fața liderului primei divizii din Kosovo, KF Llapi, și cu 3-1 în partidele cu FK Mladost Lucani (locul 9 în Serbia), respectiv FC Kisvarda Mastergood. Alte două amicale ale „alb-roșilor” s-au terminat la egalitate, 3-3 cu SK Dnipro-1 (Liga 3 Ucraina) și 1-1 cu liderul eșalonului secund al Serbiei, FK Dinamo Vranje. Singura înfrângere a sibienilor în stagiul de pregătire din Turcia a fost cea din primul amical, cu FC Vysocina Jihlava (locul 16 în primul eșalon al Cehiei), scor 1-2.

Fotbaliștii sibieni vor reveni în țară în cursul zilei de astăzi.

Foto: fb FC Hermannastadt

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Feb. 2018, 10:21 Actualizat: 11 Feb. 2018, 10:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă