FC Drobeta a întrecut Dunărea

11 Jul. 2009, 15:47 Pregătiri, amicale
FC Drobeta** a întrecut Dunărea

Pe terenul de la Vânju Mare, FC Drobeta n-a convins, dar a câștigat și cel de-al doilea amical al verii, scor 2-1 cu echipa din Liga a IV-a Dolj, Dunărea Calafat, prin golurile lui Anghel (’76) și A. Mănescu (’81 – pen), respectiv Bibanu (’48).
 

 

În testul de astăzi, antrenorul Marian Bucurescu a folosit toți jucătorii care evoluaseră și vineri cu Minerul Mătăsari (3-1). Practic, echipa severineană a avut pe teren 15 fotbaliști care nu s-au regăsit sezonul trecut în lot și doar șase din vechea gardă, dar nu titulari incontestabili: F. Roșianu, A. Dicu, A. Stroe, G. Tobă, D. Ciucu și I.Ilie.
 

 

La Dunărea Calafat a evoluat și George Liviu Ușurelu, fostul jucător al Farului Constanța din perioada 2002-2006.
 

 

Deși a marcat un gol și a scos un penalti, vârful Anghel, sosit în probe de la Armata Craiova, chiar în dimineața confruntării cu Dunărea Calafat, nu l-a convins pe Bucurescu și n-a fost oprit pentru următorul amical, programat miercuri, la Motru, de la ora 18, cu CSM Rm. Vâlcea. Pentru Andrei Mănescu (foto stânga), fiul de nici 16 ani al președintelui executiv Vasile Mănescu, golul de astăzi a fost primul al carierei la echipa mare, pentru care debutase cu o zi înainte, în disputa cu Minerul Mătăsari.

 

 

FC Drobeta a început amicalul cu Dunărea Calafat în formula: M. Șuta – Roșianu, A. Berceanu, Babacar, L. Amza – Veras, Poiană, Tobă – L. Matei, L. Zamfir – A. Băia. După pauză, Bucurescu a mizat pe: N. Bănică – Ciucu, Berceanu, A. Dicu (‘58 I. Domilescu), A. Stroe (‘69 Ș. Cornea) – Mogoș, I. Ilie, Poiană – Anghel, Tobă – Băia (‘65 A. Mănescu)

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

11 Jul. 2009, 15:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă