FC Drobeta a câștigat primul amical

10 Jul. 2009, 19:14 Pregătiri, amicale
FC Drobeta** a câștigat primul amical

Echipa pregătită de Marian Bucurescu a dispus cu 3-1 de modesta Minerul Mătăsari, aflată în Liga a III-a. Pe terenul de la Vânju Mare, FC Drobeta a folosit nu mai puțin de 14 jucători care n-au făcut parte sezonul trecut din lot, iar golurile au fost marcate de doi jucători sosiți în probe chiar în dimineața confruntării. Fără să impresioneze, atacanții Lucian Zamfir (”31) și Andrei Băia (’49, ”90), aduși de la CS Building Vj. Mare, respectiv FC Caracal, au adus victoria pentru FC Drobeta, după ce gorjenii deschiseseră scorul prin Adrian Clipici (‘4). Printre juniorii testați s-a aflat și Andrei Mănescu, fiul președintelui executiv Vasile Mănescu debutând la nici 16 ani pentru echipa mare.

 

FC Drobeta a jucat în prima repriză în formula: M. Șuta – F. Roșianu, A. Berceanu, S. Babacar, A. Stroe – A. Veras, C. Poiană, G. Tobă – L. Matei, L. Zamfir – A. Fotescu. În partea secundă au evoluat: N. Bănică – A. Mogoș, A. Berceanu, S. Bacacar, A. Stroe (’50 L. Amza) – L. Matei (’75 I. Domilescu), I. Ilie, A. Veras (’65 A. Dicu), Ș. Cornea – L. Zamfir (’65 A. Mănescu), A. Băia (foto). La Minerul Mătăsari a jucat și Alin Văcaru, jucător pe care Drobeta îl împrumutase anul trecut la Minerul Mehedinți.

 

„A fost un meci de verificare, în special pentru jucătorii aflați în probe. Am vrut să-i văd și pe cei din sezonul trecut, pe care nu-i cunoșteam, cum ar fi Fotescu, Roșianu sau Ilie”, a spus Marian Bucurescu, aflat la al doilea mandat la FC Drobeta, după cel din sezonul 2007-2008.

 

Mâine, de la ora 11 și tot pe stadionul din Vânju Mare, FC Drobeta va întâlni Dunărea Calafat (Liga a IV-a Dolj), în al doilea amical al verii.

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

10 Jul. 2009, 19:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă