FC Clinceni și-a început amicalele cu stângul, după ce a remizat cu o echipă din Liga 4. Balint a testat un atacant italian

Marius ANGHEL 24 Jan. 2016, 12:31 Pregătiri, amicale
FC Clinceni și-a început amicalele cu stângul, după ce a remizat cu o echipă din Liga 4.** Balint a testat un atacant italian

Una dintre echipele cu o evoluție surprinzătoare în prima parte a campionatului Ligii 2, FC Academica Clinceni, a început cu stângul meciurile de pregătire din această iarnă. Jucătorii pregătiți de Laszlo Balint au remizat, scor 2-2, cu Viitorul Dragomirești Vale, liderul Seriei a II-a a Ligii a IV-a Ilfov. Tânărul tehnician a folosit în acest joc amical și câțiva jucători aflați în probe, pe lângă cei nou-achiziționați.

Disputat sâmbătă după-amiază pe terenul sintetic de la Roșu, meciul amical dintre FC Academica Clinceni și Viitorul Dragomirești Vale s-a încheiat la egalitate, 2-2, după ce echipa din Liga 2 a condus la pauză cu 2-1. Andrei Antohi (21) și nou-venitul de la Inter Olt Slatina Florin Ștefan (34) au înscris pentru echipa pregătită de Laszlo Balint. Formația din Liga a IV-a a egalat în a doua repriză, tot atunci când Alexandru Neagu a avut șansa să aducă victoria pentru Clinceni, însă a ratat un penalty.

Cu acest prilej, Balint i-a folosit pentru prima dată într-un meci, chiar și amical, pe nou-achiziționații Carlos Cherteș, Florin Ștefan, Costin Gheorghe și Gabriel Peruchi da Costa, însă i-a testat și pe Cisse (un atacant italian de culoare), Bălan (fundaș stânga, ex Gloria Popești Leordeni) și pe Groza (mijlocaș, ex Viitorul Mihai Georgescu Cluj).

FC Academica Clinceni a folosit în prima repriză formula de joc formată din jucătorii: H. Iancu – Vențer, Dobrosavlevici, Patriche, Groza – Cherteș, Olariu – V. Budeanu, Antohi, Fl. Ștefan – Cisse, iar în a doua repriză s-a mizat pe A. Mihalcea – Vențer (Epure), A. Nițu, R. Barbu, Bălan – Al. Neagu, Cr. Matei – C. Gheorghe, Kuku, Gabriel – Fl. Budeanu.

De luni și până pe 5 februarie, adică aproape timp de două săptămâni, lotul Clinceniului va efectua un cantonament centralizat la baza proprie. În perioada următoare vor avea loc și alte meciuri de verificare, cu Metaloglobus, CS Balotești, CSM Râmnicu Vâlcea sau CS Mioveni.

Foto: Răzvan Păsărică (FC Clinceni)

Marius ANGHEL 24 Jan. 2016, 12:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă