FC Clinceni și-a amânat reunirea cu o săptămână. Ilfovenii au stabilit primele amicale din această pregătire

Marius ANGHEL 12 Jan. 2016, 16:26 Pregătiri, amicale
FC Clinceni și-a amânat reunirea cu o săptămână.** Ilfovenii au stabilit primele amicale din această pregătire

Programată inițial pentru ieri, 11 ianuarie, reunirea echipei FC Academica Clinceni a fost amânată cu o săptămână, pentru 18 ianuarie. A treia clasată din Seria I a Ligii 2 va avea primul antrenament la începutul săptămânii viitoare, de la ora 10:30, la baza proprie, acolo unde își va desfășura, în mare parte, majoritatea ședințelor de pregătire înainte de startul celei de-a doua părți a campionatului Ligii 2.

La primul antrenament din 2016 nu vor participa juniorii Daniel Benzar și Florentin Pham Huy, care în acea perioadă se vor afla cu selecționata Under 19 a României într-un turneu în Cipru, dar nici Gabriel Matei, ajuns la ASA Târgu Mureș, Eduard Nicola și Dragoș Huiban, cărora li s-a reziliat contractele. Locul acestora va fi luat de câțiva jucători cu care șefii clubului ilfovean au început deja negocierile, însă le va face public numele după reunire.

Pagina de Facebook a echipei din Clinceni anunță și că antrenorul Laszlo Balint și staff-ul său au perfectat deja patru amicale pentru perioada următoare. Primul meci test îl au pe 23 ianuarie, cu divizionarei D din Dragomirești, iar amicale au mai fost stabilite și cu Metaloglobus (10 februarie), CSM Râmnicu Vâlcea (13 februarie) și CS Mioveni (20 februarie). Pe 30 ianuarie și 5 februarie, ilfovenii ăși doresc încă două jocuri de pregătire, însă pentru aceste date încă nu au găsit adversari.

Marius ANGHEL 12 Jan. 2016, 16:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă