FC Clinceni, la un pas să bată Concordia. Jucătorii lui Balint au condus cu 2-0, dar au fost egalați pe final

Marius ANGHEL 05 Feb. 2016, 18:55 Pregătiri, amicale
FC Clinceni, la un pas să bată Concordia.** Jucătorii lui Balint au condus cu 2-0, dar au fost egalați pe final

În cel de-al treilea amical pe care FC Academica Clinceni l-a desfășurat în această iarnă, și cel mai important pe care l-a avut până acum, ilfovenii au reușit să obțină o remiză cu prim-divizionara Concordia, scor 2-2. Vineri, la Chiajna, jucătorii lui Laszlo Balint au fost la un pas să obțină chiar o victorie după ce în a doua repriză conduceau la un moment dat cu 2-0, însă s-au văzut pe final egalați.

Jucătorii de la FC Clinceni au început curajos amicalul cu Concordia, fără a fi intimidați de adversarii din eșalonul superior. Potrivit informațiilor oferite pe pagina de Facebook a echipei din Liga 2, curajul jucătorilor lui Balint a fost răsplătit în minutul 21, când Vasile Olariu a deschis scorul din penalty. Diferența a fost majorată la 2-0 imediat după pauză, prin „lobul” de efect al lui Florin Ștefan (48). Apoi, Chiajna a introdus mai multe „piese grele” în teren (Cristescu, Pena, Purece, Bărboianu), iar, în final, experiența acestora și-a spus cuvântul. Mai întâi, Neluț Roșu a marcat din penalty (71), fază la care portarul Horia Iancu a fost eliminat și reînlocuit cu Andrei Marinescu, iar, mai apoi, egalarea a venit în minutul 81, prin golul lui Marian Cristescu.

„Am obținut un rezultat bun, în fața unei prim-divizionare. Mai avem mult de lucru în cele trei săptămâni care ne despart de startul sezonului. Trebuie în primul rând să fim mai exacți în faza defensivă. În zilele următoare sper să ne întărim, completându-ne lotul și acoperind anumite posturi care încă sunt deficitare”, a spus antrenorul Laszlo Balint după această remiză.

Cu Concordia, FC Academica Clinceni a evoluat în formula: Marinescu (H. Iancu 46, Marinescu 71) – Pham Huy (Fl. Ștefan 46) Nițu, Dobrosavlevici (Cherteș 81), Vențer – Olariu (Mande 70), Al. Neagu (Bruno Martins 46) – V. Budeanu (C. Gheorghe 46), Antohi (Al. Neagu 72), Benzar (Cr. Matei 46) – Kuku (Fl. Budeanu 60).

Răzvan Patriche nu a jucat în acest amical, fundașul acuzând o ușoară indisponibilitate.

Următoarea partidă amicală a Clinceniului va avea loc miercuri, 10 februarie, cu Metaloglobus București, pe terenul acesteia.

Foto: Răzvan Păsărică (FC Clinceni)

Marius ANGHEL 05 Feb. 2016, 18:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă