FC Clinceni a remizat și în cel de-al doilea amical. Cu CS Balotești nimeni n-a putut înscrie

Marius ANGHEL 31 Jan. 2016, 16:48 Pregătiri, amicale
FC Clinceni a remizat și în cel de-al doilea amical.** Cu CS Balotești nimeni n-a putut înscrie

FC Academica Clinceni a remizat și în cel de-al doilea amical pe care l-a disputat în acest an. Jucătorii pregătiți de Laszlo Balint au terminat la egalitate, scor 0-0, sâmbătă după-masă, pe terenul sintetic de la Roșu, meciul împotriva colegei de seriei CS Balotești.

Testul desfășurat pe terenul sintetic de la Roșu împotriva celor de la CS Balotești a fost aprig disputat, cu ritm bun pentru această perioadă, dar mai puțin ornat cu realizări tehnice, scrie pe pagina de Facebook a echipei din Clinceni. Nici ocaziile de gol n-au abundat, cea mai notabilă dintre ele fiind irosită de Florin Budeanu în minutul 63.

„A fost un test util, necesar la capătul unei săptămâni dificille, de cantonament centralizat. Așteptăm ca zilele viitoare să revină alături de noi Benzar, Pham și Bruno Martins, care au lipsit din diverse motive în primele două săptămâni. De asemenea, sperăm ca în perioada următoare să ne completăm lotul cu alți jucători, pe posturile care încă sunt deficitare”, a spus după joc antrenorul Laszlo Balint.

Dacă pentru FC Academica Clinceni acesta a fost al doilea rezultat de egalitate înregistrat în această perioadă de pregătire, după ce săptămâna trecută făcuse 2-2 cu Viitorul Dragomirești Vale, pentru CS Balotești aceasta a fost prima repriză, sâmbăta trecută reușind să treacă cu 2-0 de Viitorul Domnești.

În acest amical, Balint a trimis în teren următorii jucători: Marinescu (Iancu 46) – Vențer (Cherteș 65), Nițu (Dobrosavlevici 46), Patriche, Groza (Gabriel 46) – Olariu (Al. Neagu 75), Al. Neagu (Cr. Matei 46.) – C. Gheorghe (V. Budeanu 46), Antohi (Epure 75), Fl. Ștefan – Kuku (Fl. Budeanu).

Următoarea partidă de verificare a Clinceniului va avea loc vineri, 5 februarie, împotriva prim-divizionarei Concordia Chiajna, pe terenul acesteia. Pe 10 și 13 februarie joacă în deplasare cu Metaloglobus și CSM Râmnicu Vâlcea, în timp ce pe 20 februarie mai are programat un amical cu CS Mioveni, acasă.

Foto: Răzvan Păsărică (FC Clinceni)

Marius ANGHEL 31 Jan. 2016, 16:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă