FC Caransebeș și-a prezentat lotul înaintea amicalului cu Metalurgistul Cugir

Marius ANGHEL 23 Aug. 2014, 17:16 Pregătiri, amicale
FC Caransebeș și-a prezentat lotul** înaintea amicalului cu Metalurgistul Cugir

FC Caransebeș – Metalurgistul Cugir 3-2 (2-2)

În prezența câtorva sute de spectatori, în tribună luând loc și primarul municipiului Caransebeș, Marcel Vela, viceprimarul Filip Strejariu, precum și city-managerul Nicolae Borcean, sâmbătă, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuș a avut loc partida amicală „retur” dintre FC Caransebeș și Metalurgistul Cugir. Scorul testului a fost 3-2 pentru gazde, exact invers față de partida „tur” câștigată de echipa ardeleană. Cu prilejul acestui eveniment, înaintea ultimului meci de verificare din această vară, conducerea clubului caransebeșean a organizat o festivitate în care a fost prezentat oficial lotul cu care „gugulanii” vor aborda viitorul campionat.

Partida amicală a început furtunos, în chiar primul minut Medeșan faultându-l pe Săulescu în suprafața de pedeapsă, arbitrul Daniel Vărzan arătând fără ezitare punctul cu var. Din păcate pentru gugulani, Artean a fost „citit” de portarul Lăncrăjan, care a apărat penalty-ul, gazdele având să acuze șocul aceste ratări în prima jumătate de oră a meciului.

Scorul a fost deschis în minutul 20, când Neagu a fost angajat pe partea dreaptă cu o diagonală de peste 40 de metri, caransebeșenii au cerut ofsaid, însă jocul a continuat, centrarea lui Neagu, trimisă la 6 metri, fiind reluată de Homei, cu capul, în poarta lui Coca.

După doar trei minute, oaspeții și-au mărit avantajul pe tabela de marcaj, după o pătrundere pe dreapta a lui Silviu Mureșan, care a centrat din marginea careului, în gura porții, duelul aerian dintre Coca și puternicul Cârstean fiind câștigat de atacantul oaspete, care a trimis cu capul în plasă.
Gazdele au redus din handicap în minutul 37, prin Dârvaru, care a reluat cu capul centrarea de pe dreapta, venită de la Lupu.

Scorul pauzei a fost stabilit de Negoescu, care, scăpat singur de la 30 de metri, a avansat și, din marginea careului, a șutat plasat, cu latul, în stânga lui Lăncrăjan.

Golul victoriei a fost marcat în minutul 58, după ce Săulescu a insistat la o minge pe dreapta, a trecut de Itu, a centrat pe jos în careu, de unde Artean a reluat cu latul, plasat, în stânga lui Lăncrăjan, mascat de propriii fundași.

Până la începerea campionatului, FC Caransebeș va mai disputa marți, 26 august, de la ora 17.30, în deplasare, meciul din faza a IV-a a Cupei României, în compania formației Minerul Motru.

Doar șase jucători au rămas în lot din echipa care reușea promovarea

Lotul complet al nou-promovatei în Liga a II-a are 23 de jucători, doar șase dintre aceștia mai făcând parte din echipa ce reușea promovarea. Iată fotbaliștii prezentați publicului înaintea amicalului:

Portari: Valentin Coca, Octavian Rusu, Cătălin Bujor;
Fundași: Alexandru Manea, Mario Muscă, Gheorghe Goșa, Radu Barbu, Andrei Dicu, Sorin Bușu;
Mijlocași: Dragoș Săulescu, Sabin Lupu, Cristian Muscalu, Andrei Artean, Gabriel Precup, Cristian Suru, Adrian Ganea, Bogdan Centea, Cristian Poiană, Alexandru Ologu;
Atacanți: Elvis Dârvaru, Fabian Himcinschi, Cosmin Negoescu, Sorin Gheju.

Din staff-ul tehnic fac parte Sorin Bălu – antrenor principal, Sorin Gheju – antrenor secund, Daniel Doran – antrenor de portari, și Mihai Alexandru – preparator fizic.

Sursa: 7 Zile

Marius ANGHEL 23 Aug. 2014, 17:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă