FC Caransebeș, încă o victorie la scor: 5-1 cu Metalul Oțelu Roșu

Marius ANGHEL 25 Jul. 2014, 18:51 Pregătiri, amicale
FC Caransebeș, încă o victorie la scor:** 5-1 cu Metalul Oțelu Roșu

Aflată în cantonament pe plan local, nou-promovata în Liga a II-a, FC Caransebeș, a susținut joi, 24 iulie, un joc de verificare cu o altă formație ce a urcat un eșalon valoric, dar în Liga a III-a, Metalul Oțelu Roșu, pe care a învins-o cu 5-1 (3-1).

Partida s-a disputat pe terenul din Balta Sărată, întrucât pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuș se efectuează în continuare lucrări de modernizare, unele chiar la nivelul gazonului, prin mutarea celor două porți cu doi metri spre interior, de aici rezultând micșorarea suprafeței de joc. Dacă în meciul precedent, cu Ineu, s-au jucat trei reprize de câte 30 de minute, cu Metalul Oțelu Roșu s-au disputat două reprize de câte 45 de minute.

Antrenorul Sorin Bălu a rulat tot lotul avut la dispoziție, lipsind Ganea, Centea și Todea, toți trei accidentați. FC Caransebeș a deschis scorul în primele minute, prin Lupu, un jucător ce vine de la echipa secundă a celor de la Pandurii Târgu Jiu și care a fost foarte activ pe durata meciului. Metalul Oțelu Roșu a replicat în minutul 28, când Feneș a trimis mingea în bară din lovitură liberă din afara careului, Slătaru a urmărit balonul și a egalat cu un șut din apropierea porții. În minutul 39, Poiană este faultat în careul oaspeților, iar Angelica Beatrix Gruneanțu a acordat lovitură de la 11 metri, transformată de un specialist al acestui gen de faze, ex-timișoreanul Himcinschi. Până la pauză, FC Caransebeș a mai punctat o dată, în minutul 41, prin Precup, cu un șut din afara careului, cu latul, plasat la colțul lung.

3-1 pentru gazde la pauză, iar la scurt timp de la reluarea jocului, gugulanii înscriu golul patru, în minutul 52, când Tecsi a urmărit balonul respins de portarul Vasile după șutul lui Dârvaru. Dacă n-a reușit să înscrie la această fază, Dârvaru a făcut-o în minutul 83, când a trimis mingea în poarta oaspeților pentru scorul de final de 5-1 în favoarea celor de la FC Caransebeș.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

„Echipa mea este destul de obosită din punct de vedere fizic, însă meciul de astăzi a picat foarte bine, pentru că am urmărit în primul rând efortul, după care am vrut să vedem care este disponibilitatea la efort și cum răspund băieții pe fond de oboseală. Am făcut un joc bun pentru perioada în care ne aflăm. Putea să fie mai bun, însă mai avem multe lucruri de pus la punct. Referitor la jucătorii pe care-i avem în lot la pregătiri, unii dintre ei vor pleca. Mai așteptăm să facem două-trei transferuri și eu zic că avem un lot bun pentru Liga a II-a. Urmează un amical cu UTA, duminică, un amical cu o echipă de tradiție, în care vom urmări și rezultatul final, dar și efortul jucătorilor. Miercurea viitoare vom juca în deplasare la Lugoj, în Cupa României, un meci pe care îl vom trata foarte serios și pe care ne dorim să-l câștigăm. Fiind un joc oficial, ne dorim foarte tare ca la ora jocului să avem toți jucătorii legitimați.” – Sorin Bălu, antrenor FC Caransebeș.

FC Caransebeș a început jocul cu Metalul Oțelu Roșu în alcătuirea: Coca, Bilia, Goșa, Dicu, Bușu, Săulescu, Manea, Precup, Lupu, Poiană, Himcinschi. Cei trei portari au evoluat câte 30 de minute fiecare, după Coca între buturi intrând pe rând Bujor și Rusu. Dintre jucătorii de câmp și-au făcut apariția Artean, Muscă, Suru, Tecsi, Dârvaru.

FC Caransebeș va disputa următorul joc de pregătire duminică, 27 iulie, de la ora 11, cu UTA, fiind șanse mari ca întâlnirea să aibă loc tot în Balta Sărată. Primul joc oficial al gugulanilor va fi miercuri, 30 iulie, de la ora 17.30, în deplasare al Vulturii Lugoj, în faza a doua a Cupei României, ediția 2014-2015.

Sursa: Arena bănățeană

Marius ANGHEL 25 Jul. 2014, 18:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă