FC Caransebeș iese bine la… verificări!

FC Caransebeș iese bine la... verificări!

Miercuri, 4 februarie, caransebeșenii au întâlnit pe stadionul din Balta Sărată, în cel de al treilea meci de verificare, pe Voința Lupac, echipă care evoluează în Liga a IV-a Caraș Severin. Partida s-a încheiat cu scorul de 4-0 (1-0 la pauză), pentru gazde înscriind Ungur, Stoica – de două ori, și Artean.

A fost o primă repriză în care băieții lui Alin Artimon și-au găsit destul de greu drumul spre poarta adversă, abuzând de mingi la mijlocul terenului. Partea a doua a fost mult superioară, și ca ritm și ca circulație a mingii, în afară de cele trei goluri gugulanii trecându-și în cont și numeroase ocazii.

FC Caransebeș a început în formula Coca, Cotigă, Dinu, Manea, Stancu, Suru, Ungur, Roman, Poiană, Boștină și Precup. În repriza secundă au fost păstrați Coca și Stancu, și au mai intrat Săulescu, Goșa, Barbu, Bușu, Pârvu, Artean, Lupu, Stoica și Negoescu.

Următorul meci de verificare al caransebeșenilor va avea loc sâmbătă, 7 februarie, de la ora 11, pe stadionul din Balta Sărată, în compania Nerei Bozovici.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU
Foto: Miruna MIHANCEA

Pe aceeași temă