FC Caransebeș, al doilea amical, al doilea egal

Autori: Adrian Crânganu, Marius ANGHEL Publicat: 01 Feb. 2015, 11:40 Actualizat: 01 Feb. 2015, 11:41 Pregătiri, amicale
FC Caransebeș,  al doilea amical, al doilea egal

Sâmbătă, FC Caransebeș a susținut cel de al doilea meci de verificare din această iarnă, după cel de miercuri, în care a remizat, scor 1-1, cu Metalurgistul Cugir, de data aceasta adversari fiindu-le cei de la Millenium Giarmata, echipă aflată pe locul IV în Seria a IV-a a Ligii a III-a. Meciul s-a disputat pe stadionul din comuna timișeană Fibiș, pe un teren extrem de greu și pe un vânt care și-a pus serios amprenta pe desfășurarea jocului.

Prima repriză a fost la discreția caransebeșenilor, chiar dacă fazele de poartă au fost puține – în prima repriză ocaziile aparținând lui Negoescu, Stoica și Lupu, de două ori, iar în partea secundă lui Boștină și Precup.

Antrenorul principal al lui FC Caransebeș, Alin Artimon, a folosit două formule distincte pentru fiecare repriză. În prima parte au evoluat Coca, Cotigă, Goșa, Barbu, Bușu, Suru, Artean, Săulescu, Stoica, Lupu și Negoescu, pentru ca în repriza secundă să intre, ca jucători de câmp, deoarece Coca a fost păstrat în poartă, Pascal fiind accidentat, Pârvu, Dinu, Manea, Stancu, Daniel Ungur (jucător sub 21 de ani, venit de la Pandurii Târgu Jiu, care i-a lăsat o primă impresie pozitivă tehnicianului gugulan), Precup, Roman, Poiană, Dumitru (de asemenea, un tânăr sub 21 de ani, venit tot de la Pandurii) și Boștină. Stoianof este în continuare indisponibil, el urmând să-și reia pregătirile începând de miercuri.

„Din păcate, în această perioadă nu reușim să găsim terenuri care să ne permită să ne pregătim și la altceva decât la factorul fizic. Dar asta e, ne adaptăm și sperăm că în continuare vom găsi suprafețe mai bune de joc. Cea de azi nu ne-a permis să ne exprimăm, nici pe noi, nici pe adversarii noștri, decât cel mult la capitolul agresivitate. Rare au fost momentele în care s-au putut lega patru, cinci pase. În condițiile acestea, fiind o echipă inferioară cu o ligă, gazdele s-au retras, s-au închis… Dar marea noastră problemă în momentul de față sunt terenurile, și acelea unde jucăm, și cele pe care ne antrenăm, Caromet sau în Balta Sărată”, a declarat Artimon.

În continuare, având în vedere că nu s-a mai plecat în cantonament în Antalya, staff-ul caransebeșean încearcă să găsească adversari cât mai puternici, existând premise pentru meciuri cu echipe din Serbia și Ungaria. „Dar, indiferent ce vom găsi, vom rămâne fideli programului în care jucătorii vor fi în continuare încărcați din punct de vedere fizic, cu două antrenamente luni, unul tehnico-tactic marți, miercuri vom avea meci, joi antrenamente dimineața și după-amiază, vineri antrenament și sâmbătă joc”, a mai spus Alin Artimon.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU
Foto: Banat Sport

Autori: Adrian Crânganu, Marius ANGHEL Publicat: 01 Feb. 2015, 11:40 Actualizat: 01 Feb. 2015, 11:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă