FC Caracal a avut la reunire șase jucători noi

09 Jul. 2012, 19:29 Pregătiri, amicale
FC Caracal** a avut la reunire șase jucători noi

FC Caracal a demarat pregătirile pentru viitoarea ediție de campionat. Șase jucători noi au fost prezenți astăzi la antrenamentul condus de Iordan Eftimie. Săptămâna viitoare, echipa din „Parc” pleacă într-un cantonament la Predeal.

Rioșanu, Mitroi, Trifu (toți de la Gaz Metan Severin), Priescu, Adelin David (ambii de la Sportul Vișina Nouă) și Ciobanu (FC Cisnădie) sunt fotbaliștii sosiți la FC Caracal în această vară. La prima ședință de pregătire, desfășurată luni dimineață la baza de la Deveselu, „principalul” Iordan Eftimie a avut sub comanda sa 22 de jucători. Președintele clubului, Stelian Veselin, a precizat că sunt și fotbaliști care s-au despărțit de gruparea olteană.

După o săptămână în care antrenamentele se vor desfășura în localitate, lotul caracalenilor va efectua un stagiu de pregătire centralizată în stațiunea Predeal.

Pentru ediția de campionat 2012-2013, conducerea clubului propune ca obiectiv promovarea în Liga a II-a. FC Caracal a încheiat sezonul precedent pe locul al treilea în clasamentul seriei.

Sursa: Olt TV

09 Jul. 2012, 19:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă