FC Brașov s-a impus cu 2-0 în amicalul cu echipa lui Robert Ilyes. Stere: „Cu siguranță lotul va mai suferi modificări”

Marius ANGHEL 27 Jan. 2016, 17:48 Pregătiri, amicale
FC Brașov s-a impus cu 2-0 în amicalul cu echipa lui Robert Ilyes.** Stere:

FC Brașov a câștigat al doilea amical al iernii după ce săptămâna trecută învinsese cu 3-0 pe FC Râșnov. Miercuri după-masă, contra echipei lui Robert Ilyes, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, a șaptea clasată din Seria a V-a a Ligii 3, jucătorii lui Mihai Stere s-au impus cu 2-0. Golurile victoriei brașovenilor au fost marcate de Claudiu Codoban (20) și Daniel Ene (89), ambele reușite după gafe uriase ale portarilor adverși. Meciul a fost la discreția „stegarilor”, care au avut și trei bare la șuturile lui Matei, Codoban și Rusu.

Programat inițial la ora 12:00, amicalul dintre FC Brașov și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc a început cu o oră întârziere, potrivit Monitorul Expres, și asta abia după ce jucătorii celor două echipe au ajutat la îndepărtarea zăpezii de pe terenul sintetic de la baza sportivă ICIM.

„Și acest meci a fost unul bun pentru noi, chiar dacă nici în această săptămână nu ne-am putut antrena în condiții bune. Și astfel de meciuri sunt utile. Sunt mulțumit de modul în care a arătat echipa noastră și cel mai important este că nu am luat gol. Cu siguranță, lotul va mai suferi modificări. Așteptăm în zilele următoare să perfectăm unul sau două transferuri. Avem nevoie de fundași centrali. Îmi doresc dubluri pe posturi, concurență, vreau ca FC Brașov să fie o echipă puternică în partea a doua a campionatului”, a declarat, citat de mytex.ro, antrenorul Mihai Stere.

FC Brașov a început amicalul în formula: Mutu – Mug. Buga, Istrofor, Poverlovici, Săftescu – R. Avram, Alupoaie, V. Munteanu, Pamfile – Codoban – M. Matei. În a doua repriză s-a jucat astfel: Căucă – Cerlincă, Istrofor, Poverlovici, Negotei – H. Popa, S. Pană, Al. Coman, Andor – Bg. Rusu, D. Ene.

Vineri, „stegarii” au programat următorul amical la Chiajna, cu Rapid, iar marți vor juca împotriva celor de la Național Sebiș.

Marius ANGHEL 27 Jan. 2016, 17:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă