FC Brașov l-a răpus pe Ilyeș. Ciucanii au înscris și ei, însă golul le-a fost anulat

Marius ANGHEL 12 Feb. 2015, 15:30 Pregătiri, amicale
FC Brașov l-a răpus pe Ilyeș.** Ciucanii au înscris și ei, însă golul le-a fost anulat

FC Brașov a câștigat la pas amicalul cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 5-0 (1-0). „Stegarii” au început în forță, iar golul a picat rapid, grație reușitei lui Sasa Novakovic. Era doar minutul 4. Deși au controlat jocul, până la pauză „stegarii” nu au mai reușit să înscrie.

În partea secundă, Lokica a mizat pe garnitura de bază, jocul a funcționat mult mai bine, iar diferența de valoare s-a simțit rapid. Cristi Ganea (”54), Ciocîlteu (”56), Leko (”60) și Bencun (”88) au dus scorul la un 5-0, care reflectă pe deplin realitatea din teren. Ciucanii au marcat și ei un gol la scorul de 4-0, însă acesta a fost anulat de centralul Ghimbășan, la semnalizarea asistentului Dan Ilieș.

Balint: „Valoric, ne putem ridica la cerințele returului”

La final, Laszlo Balint, secundul lui Lokica la FC Brașov, a spus că mai sunt câteva lucruri de reglat până la primul meci oficial al sezonului, cel cu Petrolul. „Ne apropiem de închegarea unui prim «11». Băieții sunt conștienți că ne așteaptă un retur foarte dificil. Va fi foarte important cum vom începe campionatul. Din punct de vedere valoric eu cred că ne putem ridica la cerințele returului. În acest joc cu Miercurea Ciuc nu ne-a interesat rezultatul, am avut alte obiective. La fel se va întâmpla și sâmbătă cu Unirea Tărlungeni când vom urmări alte obiective. Vom face o analiză și vom încerca să punem lucrurile la punct în așa fel ca la meciul cu Petrolul să fim 100% pregătiți”, a spus Balint.

Ilyeș: „Nu mai știam aproape pe nimeni”

Cu Robert Ilyeș, în rol de jucător și antrenor, ciucanii au dat o replică destul de bună, cel puțin în prima repriză. „Mi-a făcut plăcere să mă reîntâlnesc cu cei de la FC Brașov și să intru din nou în vestiarul de la Tineretului. A fost puțin ciudat pentru că, în afară de Străuț, Buga, Marian Constantinescu, Iacob și Marinescu, nu mai știam aproape pe nimeni. A fost un meci de verificare și pentru jucătorii mei tineri, care până acum nu au jucat niciodată cu o echipă de Liga I și cred că au avut multe de învățat. Au fost puțin mai timorați, dar este normal pentru jucători de acest nivel. Le urez mult succes în campionat celor de la FC Brașov și sper să termine cât mai sus în campionat. Din ce am văzut, FC Brașov a câștigat în talie și forță. Dacă Lokica va reuși să impună mentalitatea croată la echipă, eu cred că FC Brașov poate încurca orice adversar din Liga I”, a spus Ilyeș.

FC Brașov – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 5-0
Au marcat: Novakovic (”4), Cristi Ganea (”54), Ciocâlteu (”56), Leko (”60), Bencun (”88)

FC Brașov (I): Marinescu (”30 Mutu) – Ciocâlteu, Novakovic, Seroni, Barna – Petris, Zlomislic – Țîră, Boția, L. Ganea – Buga.
FC Brașov (II): Mutu (”60 Iacob) – Străuț, Leko, Artjunin, Novak – Moraru, Juric – Ciocîlteu (”75 Suciu), Bencun, Cristi Ganea – Marian Constantinescu.
Csikszereda: Husar – Majzik, LÅ‘rincz, Székely, Tóth Tibor, Czimbalmos, Csűrös, Ilyés, Tóth Tamás, Bajkó, Fodor. Au mai jucat: Kovács, SzöllÅ‘si, Nagy, SzÅ‘cs, Gergely, Tankó, Dávid.

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 12 Feb. 2015, 15:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă