FC Botoșani a remizat din nou „alb” în Antalya

06 Feb. 2012, 21:26 Pregătiri, amicale

După egalul alb cu Obolon Kiev, FC Botoșani a remizat fără gol și în al doilea meci amical din Antalya, cu Sumqayit Șähär.

După o primă repriză echilibrată, fotbaliștii lui Costel Orac au jucat mai bine în a doua parte a jocului, atunci când au stăpânit mijlocul, însă n-au reușit să fructifice în gol posesia.

Contra adversarului din prima ligă din Azerbaijan, Orac a început meciul în formula: A. Bordeanu – A. Patache, C. Dinu , A. Poverlovici, Fl. Acsinte – Ferreira, De Souza, G. Vașvari, D. Vintilă – M. Matei, Fl.Chișu. În partea a doua a confruntării, botoșănenii au jucat în formula: V. Curileac – D. Bălan, J. Lorincz, A. Poverlovici, Fl. Acsinte (60 V. Bordeanu) – L. Matiș, G. Vașvari (80 Stancoschi), D. Todoran, C. Stanciu – M. Matei (60 T. Homneac), B. Ghiceanu

„Un meci bun. Un adversar care mi-a plăcut. Încă mai avem de lucru la partea tactică. Cu cât ne apropiem de campionat lucrăm mai mult tactic. Pe fond de prospețime se va modifica și jocul”, a precizat antrenorul Costel Orac, pentru site-ul oficial.

Deși nu au reușit să marcheze niciun gol în primele două meciuri, FC Botoșani nu a dezămagit conducerea tehnică a formației. „O echipă care își propune rezultate pe termen lung nu trebuie să primească gol, iar după ce vom pune la punct și strategiile tactice vor apare și golurile în poarta adversarilor”, a mai spus Costel Orac.

06 Feb. 2012, 21:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă