FC Botoșani a remizat 1-1 cu Gloria Bistrița! Bordeanu: „Nu meritam mai mult”

12 Feb. 2012, 17:16 Pregătiri, amicale
FC Botoșani a remizat 1-1 cu Gloria Bistrița!** Bordeanu:

În al cincilea meci amical din Antalya, elevii lui Costel Oracă au terminat la egalitate 1 – 1 cu formația Gloria Bistrița.

Scorul a fost deschis în minutul 42 de Curtuiuș, după ce apărarea botoșăneană l-a scăpat pe atacantul Bistriței din marcaj la o lovitură de corner. Vașvari a trecut pe lângă egalare, în minutul 60, când l-a luat la țintă pe portarul lăzăreanu. Scorul final al întâlnirii a fost stabilit de Ghiceanu, în minutul 70, după ce a scăpat singur cu portarul.

„Este un rezultat echitabil. Nu meritam mai mult. Am avut două situații de poartă și un singur gol marcat. Mai avem mult de muncă pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat antrenorul secund, Valeriu Bordeanu, pentru fcbotosani.ro.

Costel Oracă a început meciul cu: Curileac, Bălan, Poverlovici, Lorencz, Acsinte, Matiș, Rudac, Todoran, Stanciu, Chișu și Matei. În a doua parte a întâlnirii au mai intrat în teren A. Bordeanu, Patache, Dinu, Atudorei, V. Bordeanu, Stancoschi, Juninho, Vașvari, Vintilă și Ghiceanu.

Gloria în prima repriză: Lăzăreanu – Trașcă, V. Năstase, Isac, Reano – Peteleu, Feher, Anton, Pădurariu – Rogozan, Curtuiuș.
Gloria în repriza secundă: Oghinciuc – Homei, D. Stan, Macarie, I. Costache – Țârcă, Marcos, Fizeșan, Șomodi – R. Stan, A. Voinea.

12 Feb. 2012, 17:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă