FC Botoșani a învins-o pe CS Oșorhei din două penalty-uri

Marius ANGHEL 05 Mar. 2013, 12:47 Pregătiri, amicale
FC Botoșani a învins-o pe CS Oșorhei** din două penalty-uri

FC Botoșani a obținut cea de-a treia victorie consecutivă în cadrul turneului pe care îl efectuează în această perioadă în Vestul țării. După ce le-a învins pe UTA cu 2-1 și ACS Poli Timișoara cu 2-0, elevii lui Cristian Popovici le-au adminsitrat o înfrângere, în propriul fief, celor de la CS Oșorhei, scor 2-1 (1-1), echipă clasată pe locul pe locul secund în seria a V-a a ligii a III-a.

Galea a deschis scorul, după aproape un sfert de oră, cu un șut din 16 metri profitând de o eroare în defensiva botoșăneană. Jucătorii echipei moldovene au revenit însă imediat la timona partidei și au restabilit egalitateta pe tabela de marcaj prin mijlocașul Cătălin Vraciu, acesta fructificând în minutul 30 un penalty obținut de atacantul Attila Hadnagy.

Cea de-a treia victorie din 2013 a botoșănenilor avea să fie obținută tot printr-un gol marcat din penalty. Gabriel Vașvari a transformat în minutul 82 cu siguranță lovitura de la 11 metri obținută de Gabriel Boghian, scriind astfel soarta confruntării, una în care pe lângă cele două goluri reușite de la punctul cu var, botoșănenii au ratat câteva ocazii bune de a marca din poziții favorabile.

„În ciuda terenului greu, am reușit să facem un antrenament util. E important pentru moralul băieților că am câștigat, însă cel mai mult mă bucur că avem în continuare tot lotul valid și la startul campionatului antrenorii vor putea alinia cea mai bună formulă de joc”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele executiv al FC Botoșani.

Chiar dacă au pierdut jucătorii echipei din Oșorhei nu au fost puși la zid de conducere. „Din contră. Îi felicit pentru jocul prestat. Pe noi jocul ne-a interesat. Rezultatele ne vor interesa doar în partidele oficiale. Important este că jocul echipei crește de la un meci la altul”, a spus Alex Krenek, președintele echipei CS Oșorhei, care și-a încurajat jucătorii după meciul cu gruparea din Botoșani.

CS Oșorhei: Fildan – Fitero, Pintea, Lupuț, Axene – Andor, Pop Șerban, Magda, Ember, Galea – Blănaru. Au mai jucat: Sergiu Ghilea și Hava – Ștefănuț, Todea, Lupașcu, Morar, Toma, Nistor, Moise și Dobrescu.

În acest test, Cristian Popovici a trimis în teren din primul minut pe Dani (20 Petrache) – A. Țepeș, I. Ursu, C. Dinu, V. Bordeanu – C. Vraciu (30 Mbella), Taban, M. Croitoru, Fülöp (30 Mărmăneanu) – Cârjan, Hadnagy. În actul secund, FC Botoșani a evoluat în formula: D. Petrache – Patache, Lozneanu, Taban, Acsinte – Bbella (60 Maghici), Vașvari, Ignea, Mărmăneanu (60 P. Păcurar) – C. Gafița, Boghian.

Următorul joc de verificare din cadrul turneului pe care FC Botoșani îl susține în aecastă perioadă în vestul țării va avea loc miercuri de la ora 11:00 la Satu Mare contra celor de la FC Olimpia, echipă clasată pe locul trei în seria a V-a a ligii a III-a.

Marius ANGHEL 05 Mar. 2013, 12:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă