FC Botoșani a învins într-un amical Gura Humorului

23 Jul. 2009, 15:11 Pregătiri, amicale
FC Botoșani** a învins într-un amical Gura Humorului

FC Botoșani a câștigat cu 2-0 (1-0) meciul amical susținut în compania formației CS Gura Humorului, grupare ce evoluează în Liga a III-a, prin golurile marcate de Andrei Patache (min. 35) și Adrian Caragea (min. 50). Partida s-a disputat la Câmpulung Moldovenesc, locul de cantonament al echipei botoșănene. Acesta este cel de al doilea joc de verificare disputat în această perioadă de pregătire de trupa lui Ștefan Apostol. Dacă în primul meci, botoșănenii nu au reușit decât un rezultat de egalitate, 1-1 împotriva celor de la Aerostar Bacău, în jocul de ieri, elevii lui Apostol au arătat o creștere de formă, câștigând mai clar decât o arată rezultatul final, un meci pe care l-au dominat cu autoritate. „Adversarii noștri sunt nou-promovați în Liga a III-a și și-au luat măsuri de precauție. Cel puțin în repriza a doua, s-au mulțumit să limiteze proporțiile scorului, rareori trecând de mijlocul terenului”, a declarat Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoșani.
 

 

Cu toate că a obținut primul succes din această vară, Ștefan Apostol nu s-a declarat pe deplin mulțumit de evoluția echipei sale. „Ca joc, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, pentru că trebuie să ținem cont și de valoarea adversarului pe care l-am avut în față. Mai avem mult de lucru însă, încet-încet, trebuie să ne apropiem de jocul pe care vrem să-l facem în campionat. Spre mulțumirea mea, pot spune că astăzi (n.r. ieri) au fost și multe lucruri pozitive. Sper ca la primul meci oficial să ne arătăm adevărata față”, a afirmat Apostol. Ștefan Apostol mulțumit de jucători
 

 

Ștefan Apostol, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat că jocul cu CS Gura Humorului a fost ultimul amical pe care formația sa l-a susținut în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc. „Nu vom mai juca împotriva altei formații. Vom organiza joi (n.r. astăzi) un meci-școală, la fel cum am făcut și luni. Trebuie să ne cunoaștem foarte bine și îmi sunt utile aceste jocuri-școală între noi”, a precizat Ștefan Apostol. 
 

 

Tehnicianul a afirmat că este mulțumit de modul în care jucătorii au răspuns cerințelor sale în acest stagiu de pregătire montan. „Până acum, pot spune că este un cantonament reușit”, a conchis Apostol.   
 

 

Antrenorul botoșănenilor a folosit în meciul de ieri un sistem 1-4-1-3-2, mizând pe: Prisacă – Patache, Tincu (min. 75 Ghiviziu), Atudorei (min. 70 Țabără), Codreanu (min. 46 Rențea) – Balaban (min. 75 Hrițcu) – Ștefan (min. 46 Bordeianu), Simion, Vrabie (min. 70 Boroștean) – Ghiceanu (min. 46 Ursu), Porfireanu (min. 46 Caragea). 

 

 

La sfârșitul întâlnirii, tehnicianul a recunoscut că sunt deja unii jucători care și-au câștigat locul de titulari în echipă, prin ceea ce au arătat, însă a adăugat că mai este mult de lucru până va cristaliza un prim „11” cu care să abordeze jocurile oficiale.
 

23 Jul. 2009, 15:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă